STARLETA NA ROBIJI ČETIRI GODINE: Zbog droge je čeka POŽAREVAČKI ZATVOR!
Foto: Dragan Kadić

učesnica parova

STARLETA NA ROBIJI ČETIRI GODINE: Zbog droge je čeka POŽAREVAČKI ZATVOR!

Pevačica je, da podsetimo, uhapšena u stanu na Novom Beogradu nakon što je policija duže vreme pratila njen "rad"

Objavljeno:

Ema Lapin (24), pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi", završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva meseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, saznaje Kurir.

Pevačica, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. Lapinova je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

- U zamenu za manju kaznu, priznala je krivično delo i prošle nedelje poslata je u ženski zatvor na odsluženje kazne - kaže izvor Kurira i dodaje da je pevačica skoro godinu dana odlagala odlazak u zatvor.

Posle hapšenja pevačice razotkrilo se da ime kojim se ona od samog početka predstavljala u javnosti zapravo nije njeno pravo ime.

- Pevačica je objasnila da se ranije zvala Emilija Velković i da je estradna umetnica. Ona je rekla da joj je trebalo zvučnije, estradnije ime, pa je 2016. godine i zvanično postala Ema Lapin - rekao tada izvor Kurira.

Ema Lapin
Ema Lapin foto: Printscreen/Instagram/emmalapin

- Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne - objašnjava izvor Kurura i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.

Pevačica je, da podsetimo, uhapšena u stanu na Novom Beogradu nakon što je policija duže vreme pratila njen "rad".

- Ona je bila polugola, u donjem vešu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i ponese torbicu sa ličnim stvarima. Po dolasku u pritvor bila je malo histerična i odbijala je da uđe u ćeliju. Najviše ju je zanimalo da li joj je izašla lepa slika u novinama - naveo je naš izvor.

Podsetimo, nekadašnja učesnica "Parova" bila je uhapšena 25. maja prošle godine, nakon što je policija upala u njen stan i tamo pronašla skoro šest kilograma marihuane. U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je detaljnim pretresom našla i jednu elektronsku vagicu sa tragovima marihuane.

- Nakon hapšenja Ema je negirala krivicu, tvrdeći da droga nije njena. Govorila je da joj je sve namestio izvesni kriminalac iz Crne Gore, koga se ona plaši. Tada je rekla i da stan, u kojem je zaplenjena droga, nije njen, već da ga samo iznajmljuje - podseća sagovornik Kurira.

Međutim, posle mesec dana provedenih u pritvoru, pevačica je odlučila da ipak prizna da je marihuana njena i nagodila se s tužilaštvom.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.