U pucnjavi kod stadiona u Leskovcu ubijen pas napadnutog mladića, a RANJENI NEĆE DA OTKRIJE NAPADAČA!
Foto: Google street view

horor!

U pucnjavi kod stadiona u Leskovcu ubijen pas napadnutog mladića, a RANJENI NEĆE DA OTKRIJE NAPADAČA!

Ranjeni mladić živi u blizini mesta napada, kao podstanar,

Objavljeno:

Leskovčanin Milan Savić (26), ranjen u pucnjavi koja se dogodila ispred gradskog stadiona u Leskovcu, je hitno operisan u niškom Kliničkom centru i nije životno ugrožen.

On je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju i ima četiri rane od vatrenog oružja od kojih dve prostrelne, na nadlaktici, i dve zastrelne, na grudnom košu i stomaku.

Na Savića je najverovatnije ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a pronađen je na stadionu FK „Dubočica“. Napad na njega je, prema svemu sudeći, počeo u obližnjem parku gde je policija obeležila lice mesta, a za saobraćaj je bila zatvorena i ulica koja vodi do stadiona i kojom je žrtva, prema nezvaničnim informacijama, bežala od napadača, pišu "Novosti".

Savić je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljen u četvrtak, 15 minuta pre ponoći i u Niš je, prema rečima direktora ove zdravstvene ustanove dr Nebojše Dimitrijevića, upućen u svesnom, komunikativnom i stabilnom stanju.

Na Savića je pucala za sada nepoznata osoba i za počiniocem policija intenzivno traga. Istražitelji veruju da žrtva poznaje napadača ali je Savić, prema nezvaničnim informacijama, odbio da kaže ko je pucao u njega.

Svemu je navodno prethodila svađa, a u pucnjavi koja je usledila je, kako saznajemo, ubijen Savićev pas, rase staford.

Ranjeni mladić živi u blizini mesta napada, kao podstanar, dok se u parku, prema rečima komšija, svako veče okuplja društvo koje pravi buku do ranih jutarnjih sati.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.