SVI MI SMO U 11. GODINI ŽUDELI ZA SEKSOM, PROTIV TOGA JE SAMO VATIKANSKA INKVIZICIJA: Ovako profesor iz Kragujevca opravdava pedofiliju!
Foto: Printscreen/facebook

???

SVI MI SMO U 11. GODINI ŽUDELI ZA SEKSOM, PROTIV TOGA JE SAMO VATIKANSKA INKVIZICIJA: Ovako profesor iz Kragujevca opravdava pedofiliju!

Karličić smatra normalnim što je na Zapadu sud oslobodio momka od 28 godina, koji je imao seks sa devojčicom od 11 godina, ako je utvrđeno da je seks bio dobrovoljan

Objavljeno:

Ivan Karličić (41), profesor engleskog jezika iz Kragujevca, koji je pretio O.R., majci maloletne devojčice (11), jer ga je optižila da je pedofil, pokušao je da opravda svoje stavove rečima da je "na pretnje odgovorio pretnjama" ali je i izneo svoje mišljenje u vezi s odnosom s maloletnicima.

- Imam snimljeno da su oni pre toga pretili da će da mi siluju majku, da me iseku na komade, da me kastriraju, da me obese, da mi iskopaju oči - sve je to bio odgovor na njihove pretnje. Nikad nisam imao odnos sa maloletnicom, čak ni pipanje, samo sam rekao svoje mišljenje o tome, ne kršeći zakon, jer svako ima pravo da kaže svoje mišljenje. U Evropskoj uniji je pokrenuta inicijativa da se zakonska granica seksa spusti na 13 godina. U nemanjićkoj Srbiji, koju toliko slave ovi klerofašisti i progonitelji seksa, bio je zakon da se udaju devojčice od 12 godina - rekao je Karličić za Alo.

Karličić smatra normalnim što je na Zapadu sud oslobodio momka od 28 godina, koji je imao seks sa devojčicom od 11 godina, ako je utvrđeno da je seks bio dobrovoljan.

- Svi smo mi u 11. godini žudeli za seksom s odraslom osobom suprotnog pola, toga se dobro sećamo. Ko nije glup, nema tu ničeg čudnog, dakle osoba od 11 godina je polno zrela, može da zatrudni i ima u svesti formiran slobodan pristanak na seks. Svako proganjanje slobodnog seksa je ostatak vatikanske ideologije inkvizicije u Srbiji i Evropi. Naglašavam da nikad to nisam uradio jer ne želim da dolazim u sukob sa zakonom, ali niko nema prava da organizuje linč zbog izrečenog stava. ali to je bila sporedna rasprava za koju su se zlobno zakačili. Glavni motiv mog progona je moj udar na lažne autoritete u srpskoj nacionalnoj istoriji koji sam sproveo svojim brilijantnim objavama i analizama u grupi "Milan Vidojević"- zaključio je Karličić.

Podsetimo, Karličić je O.R poručio da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima. Naveo je da će majka sve to morati da gleda, zato što ga je prijavila zbog sumnje da je pedofil. Analitičar javnog mnjenja Saša Borojević je podelio prepisku u kojoj on preti nesrećnoj ženi i njenoj ćerci, što je za Karličića bio povod za nove pretnje. On je Borojeviću rekao da je "mrtav čovek" i da će mu iskasapiti celu porodicu.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.