Mladić koji je brutalno napao staricu ne progovara, ali je otkriven JEDAN DETALJ koji kida dušu! JEZIVI DETALJI ZVERSKOG SILOVANJA U ZAJEČARU
Foto: Stefan Jokić / Ilustracija

JEZIVO!

Mladić koji je brutalno napao staricu ne progovara, ali je otkriven JEDAN DETALJ koji kida dušu! JEZIVI DETALJI ZVERSKOG SILOVANJA U ZAJEČARU

Policija uhapsila R.Đ. (21) zbog sumnje da je silovao staricu iz Zaječara nad kojom se prethodno brutalno iživljavao!

Objavljeno:

Zaječarska policija uhapsila je sinoć oko 21 sat meštanina R. Đ. (21) zbog sumnje da je prebio i silovao M.R. (79). R.Đ. se sumnjiči da je u noći između ponedeljka i utorka ušao u kuću žrtve i prvo je krvnički tukao, a potom i silovao!

On je M.R. zavesom vezao za stolicu, brutalno je udarao po licu i telu, da bi je na kraju odvezao, bacio na pod i silovao.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni R.Đ. je u srodstvu sa nesrećnom staricom.

- Osumnjičeni R.Đ. je rođak žrtve. Njemu je zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje i razbojništvo određen pritvor do 48 sati. Intenzivna istraga je u toku, sakupljaju se podaci, obavljaju informativni razgovori... Osumnjičeni za sada ne priznaje delo, kaže da te noći nije ni kročio u kuću pretučene i silovane žene – saznajemo od izvora iz istrage.

Takođe, ovo mu nije prvi zločin. Prema nezvaničnim saznanjima, R.Đ. je policiji poznat od ranije po sitnim delima.

- Na osnovu saznanja do kojih smo do sada došli, sumnjamo da je osumnjičeni imao pomoćnika, kao i da je taj pomoćnik glavni organizator – dodaje izvor.

Nakon isteka 48 sati osumnjičeni mladić biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Da podsetimo, staricu M.R. je oko jedan sat iza ponoći napao mladić koji je provalio u njenu kuću u kojoj živi sama. Tukao ju je, tražio novac, ispremetao kuću. Vezao je M.R. zavesom za stolicu i mučio je udarcima uz pretnje da će je ubiti ako mu ne kaže gde su pare. Stezao ju je za vrat, gušio, a kada nije našao novac on je brutalno silovao staru ženu. Sat ipo je trajala njegova tortura, nakon koje je mirno izašao iz žrtvine kuće zatvorivši kapiju za sobom.

M.R. (79) je u teškom stanju i nalazi se u zaječarskoj bolnici.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.