NESREĆNU SARU PORODICA POSETILA PRVI PUT! Olivera Vidak: Moja ćerka je loše, sad je dobila i cimerku UBICU! (FOTO)
Foto: Facebook

devojka pati

NESREĆNU SARU PORODICA POSETILA PRVI PUT! Olivera Vidak: Moja ćerka je loše, sad je dobila i cimerku UBICU! (FOTO)

Saru je posetio otac

Objavljeno:

Saru Vidak (20), državljanku Srbije i Kanade, koja je prošle sedmice uhapšena u Kotoru zbog sumnje da je napala sudiju za prekršaje Jelenu Stanišić (39) danas je posetio otac i on je prvi od porodice koji ju je posle hapšenja video.

- Suprugu je dozvoljeno da pola sata razgovara sa ćerkom. Pleksiglas, limene klupe. Njih dvoje imaju specifičan humor, i on se trudio da je nasmeje - rekla je Olivera Vidak - Kovačević, Sarina majka.

Suprug je doleteo u Crnu Goru samo da bi mogao da poseti ćerku, jer je Oliveri to onemogućeno uz obrazloženje da je svedok u tom postupku.

- Sara je, prema suprugovim rečima, u prvom momentu delovala klonulo. Ipak se tokom razgovora oraspoložila. Ispičala je da su 22 sata u ćeliji, da ona vreme "ubija" čitanjem - prenosi Olivera suprugove reči.

Sara Vidak s majkom
Sara Vidak s majkom foto: Facebook

Kako joj je objasnio, Sara je u ćeliji bila smeštena sa dve cimerke.

- Imala je dve cimerke, Crnogorku i Ukrajinku i sa njima se dobro slaže. Međutim, doveli su im u sobu neku ženu koja je valjda izbola svog sina i koja im non-stop priča o tom događaju i neke druge opterećujuće stvari - prepričala je Olivera Vidak - Kovačević i dodala da se Sara požalila na hranu i da takoreći u pritvoru uopšte ne jede.

Sarina majka se u Beograd vratila po devojčinu medicinsku dokumentaciju kako bi i to dostavili sudu u Kotoru koji bi narednih dana trebalo da odluči o njihovom predlogu za jemstvo.

Naime, porodica i branioci su predložili da plate 10.000 evra kaucije i da Sara sudu dostavi sva svoja dokumenta - srpski pasoš i ličnu kartu kao i putnu ispravu Kanade, da bi se crnogorsko pravosuđe “osiguralo” da ona neće pobeći.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.