TRAKTOR S DRVIMA SE PREVRNUO NA NJIH, HITNA POMOĆ IH JEDVA SPASILA! Trojica muškaraca teško povređena u selu kod Blaca!
Foto: Kurir / B.R.

teška nesreća

TRAKTOR S DRVIMA SE PREVRNUO NA NJIH, HITNA POMOĆ IH JEDVA SPASILA! Trojica muškaraca teško povređena u selu kod Blaca!

Medicinska ekipa je morala da prepešači oko dva kilometara kako bi došla do povređenih

Objavljeno: 10:35h

Tri osobe su teško povređene u planinskom pojasu sela Grgure, kada se prevrnuo traktor pun drva, a spaseni su zahvalјujući brzoj intervenciji Hitne službe Doma zdravlјa Blace .

Medicinska ekipa je morala da prepešači oko dva kilometara kako bi došla do povređenih. Na kraju su uspeli da im pruže pomoć i zahvalјujući terenskom vozilu Doma zdravlјa Kuršumlija koje im je priteklo u pomoć spustili su povređene sa planine. Akcija je trajala nekoliko sati.

Hitna pomoć na licu mesta
Hitna pomoć na licu mesta foto: Kurir / B.R.

Kako je za "Kurir" potvrdio direktor Doma zdravlјa u blacu Radolјub Dunjić , koji je bio u ekipi za spasavanje, Hitnu službu pozvali su meštani sela Grgure.

- Na teren su krenule dve ekipe vozilima dokle je bilo prohodno, a zatim smo nastavili pešice sa meštanima do mesta gde se prevrnuo traktor. Reč je o tri muškarca od kojih su dvojica mlađe osobe. Mesto na kojem su bili je teško prohodno i udalјeno pet kilometara od poslednje kuće- potvrdio je Dunjić Kuriru.

Hitna pomoć na licu mesta
Hitna pomoć na licu mesta foto: Kurir / B.R.

Kako je bilo pitanje hoće li uspeti da dođu do povređenih i u kakvom će ih stanju zateći Blačani su u pomoć pozvali i Hitnu službu Doma zdravlјa Kuršumlija koja je terenskim vozilom uspela da dođe do mesta nesreće i

zajedničkim angažovanjem sa kolegama iz Doma zdravlјa Blace, zbrinuli su povređene na najbolјi mogući način.

Na kraju su sva trojica prebačena u prokupačku Opštu bolnicu „Dr Aleksa Savić“ na dalјe lečenje i dijagnostiku. Sva trojica su zadobila teške telesne povrede.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.