BRIZNULA JE U PLAČ KADA SU JE POSETILI: Saru Vidak obišao otac, a njena majka otkrila u kakvom je stanju!
Foto: Privatna arhiva

u zatvoru

BRIZNULA JE U PLAČ KADA SU JE POSETILI: Saru Vidak obišao otac, a njena majka otkrila u kakvom je stanju!

Za krivično delo za koje je osumnjičena preti joj kazna od šest meseci do pet godina zatvora

Objavljeno:

Drama pritvorene Beograđanke Sare Vidak (20) nema kraja - a sada je mladu devojku posetio otac.

Sara se sumnjiči da je napala sudiju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić.

- Saru je danas posetio otac Aleksandar - kazala je za Novosti Sarina majka Olivera Vidak Kovačević.

- On je doleteo iz Turske gde radio kao pilot „Turkiš erlajnza“. Sa njim je bila i moja sestra od tetke. Šta da vam kažem. Sara se drži, ali je briznula u plač kada su je posetili. Naizgled je dobro, ali...- priča sa mukom Olivera, koja nije mogla dobiti odobrenje istražnog sudije za posetu kćeri, jer je svedok u celom slučaju.

Da podsetimo, Sara je dospela u zatvor u Spužu, kada je sa svojim verenikom došla na suđenje za zbog „češanja“ autima na parkingu, u Sud za prekršaje u Kotoru, gde su kako tvrde dočekani na ponižavajući način od sudije Stanišić, koja ju je, kako tvrde ona i njena majka u jednom momentu uhvatila za ruku.

Sara tvrdi da ju je sudija napala
Sara tvrdi da ju je sudija napala foto: Facebook

Sara je upitala kako može to da čini, nakon čega je sudija pozvala sudsku stražu koja je uhapsila devojku, koja je privedene tužiocu, gde joj je tokom saslušanja pozlilo.

Potom je sprovedena u zatvor u Spužu, a za krivično delo za koje je osumnjičena preti joj kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je prigovor našeg advokata Srđana Lješkovića na određivanje pritvora i zahtev za puštanje na slobodu Dare Vidak, o čijem slučaju je posle direktive šefa diplomatije Republike Srbije sa njom u kontaktu Ambasada Srbije u Podgorici i konzul Zoran Dojčinović iz Konzulata Srbije u Herceg Novom, koji su u kontaktu i sa crnogorskim državnim organima.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.