SARA VIDAK UPUTILA MOLBU DAČIĆU! Ovo su njene prve reči iz ZATVORA, koje je konzulka Srbije prenela šefu srpske diplomatije!
Foto: Facebook

prve reči iz zatvora

SARA VIDAK UPUTILA MOLBU DAČIĆU! Ovo su njene prve reči iz ZATVORA, koje je konzulka Srbije prenela šefu srpske diplomatije!

Konzulka Radojević je za sada jedina dobila dozvolu da obiđe nedužno zatvorenu državljanku Srbije

Objavljeno:

Sara Vidak se u prostoriji za posete zatvora u Spužu sastala sa konzulkom Srbije u Podgorici Vesnom Radojević, pri čemu su njene prve reči bile:

- Dajte mi samo da čujem glas mame ili bake, molim vas!

- Odmah je pitala za svoju porodicu. Želela je očajnički da se čuje sa majkom i bakom. Pitala je kada će joj u posetu doći otac, koji je u Istanbulu i trebalo bi da mu se sutra omogući dolazak kod Sare, jer su posete utorkom. Brinula se i za svog verenika i stalno je ponavljala da jedva čeka sve njih da vidi ili makar čuje telefonom. Mentalno se drži dobro iako ima povremene krize - ispričao nam je Ivica Dačić, šef srpske diplomatije, koga je konzulka Srbije odmah izvestila o razgovoru sa Sarom Vidak.

Konzulka Radojević je za sada jedina dobila dozvolu da obiđe nedužno zatvorenu državljanku Srbije.

Dačić kaže i da je naloženo našoj misiji u Crnoj Gori da odmah započne proceduru kojom će se Sari što pre omogućiti makar telefonski razgovor sa majkom ili bakom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.