POVREĐENA ŠPANSKA MISICA PRVI PUT PROGOVORILA NAKON NAPADA U BEOGRADU!
Foto: Printscreen/Instagram

obratila se

POVREĐENA ŠPANSKA MISICA PRVI PUT PROGOVORILA NAKON NAPADA U BEOGRADU!

Na Instagram profilu Olac Bilbao Gonzales (20) osvanula poruka njenim pratiocima u kojoj poručuje da će zbog povrede u bombaškom napadu neko vreme biti van medija

Objavljeno:

Misica Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u bombaškom napadu prošle nedelje u naselju Galenika, prvi put se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila pratiocima da joj je potrebno vreme da se oporavi.

Podsetimo, lepoj Špankinji povređena je noga u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta ispod automobila njenog prijatelja Strahinje Stojanovića, koji je odranije poznat policiji. Ona je najpre prebačena u KBC Zemun, a posle nekoliko dana na Vojnomedicinsku akademiju, gde lekari čine sve da joj spasu nogu.

- Kao što mnogi od vas znaju, Olac je preživela bombaški napad i ovo je vrlo teško vreme za nju i njenu porodicu. Ona će biti van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost - napisano je u poruci koja je objavljena na profilu misice.

Nakon te objave brojni pratioci napisali su joj poruke podrške, u kojima su joj poželeli brzo ozdravljenje.

- Mnogo mi je žao što ti se ovo desilo. Molim se za tebe. Čuvaj se, ljubim te - pisali su joj prijatelji i obožavaoci.

Šarlot Kaniđa Olac nema veze s mafijom

Olac Bilbao, koja je bila mis Marbelje 2015. godine, u svetskim medijima je poznata kao drugarica Šarlot Kaniđe, ćerke argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe.

Drugarice
Drugarice foto: Printscreen/Instagram

- Ne mogu da verujem da se njoj to dogodilo, ali sada je važno samo da Olac bude dobro. Ona nema nikakve veze s mafijom, moja prijateljica je samo obična devojka koja voli da putuje, uvek je imala fine momke koji su je vodili na putovanja - rekla je Šarlot Kaniđa za Kurir.

Podsetimo, nesrećna devojka povređena je kada je eksplodirala bomba ispod automobila njenog prijatelja Stojanovića, koji je u tom trenutku izašao iz automobila jer je zaboravio telefon. Misica je uspela da izađe iz kola i uz bolne jauke dovuče se do prvog drveta. Kad su videli šta se dogodilo, ljudi su izašli iz zgrade i Olac pomerili u stranu do dolaska Hitne pomoći.

- Pretpostavlja se da je meta zapravo bio Strahinja Stojanović. On je nedavno izašao iz zatvora, a poznat je po tome što je svedočio u postupku koji se vodio zbog ubistva njegovog kuma Miloša Vidakovića i Nikole Bojovića. Miloš Vojnović, koji je priznao krivicu, ispričao je da je Stojanović bio poslat u Budvu 2013. godine da ubije Luku Đurovića, bliskog saradnika Luke Bojovića, ali se to nije dogodilo. Mogući motiv pokušaja ubistva upravo je njegova bliskost s klanom Šaranovića - rekao je naš izvor iz istrage.

Nedeljnik Ekspres prošle nedelje je napad na Stojanovića doveo u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je zastupao porodicu Bojović. Prema rečima Ekspresovih izvora iz istrage, Ognjanović je pre smrti navodno uočio da ga prate dva muškarca, a jedan od njih je navodno bio Strahinja Stojanović.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.