Pogledajte ih dobro, ovo su najtraženije njuške u Evropi: Među njima je su i dvojica Srba! (FOTO)

UŠLI U TOP 5

Pogledajte ih dobro, ovo su najtraženije njuške u Evropi: Među njima je su i dvojica Srba! (FOTO)

Na sajtu kriminalaca za kojima se traga ima i državljana iz zemalja Balkana, uključujući i Srbiju. Štaviše, dvojica njih nalaze se u prvih pet najtraženijih
Objavljeno: 14:08h

Europol i Evropska mreža za aktivnom potragom begunaca (ENFAST) danas su u rad pustili internet sajt na kojem se nalaze fotografije i podaci najtraženijih kriminalaca sa Starog kontinenta. Nišlijki slike sa Fejsa završile na porno sajtu: Studentkinji montažom napravili pakao od života! (FOTO) Prvi na listi najtraženijih je Salah Abdeslam, koji je tražen zbog terorističkih napada u Parizu 13. novembra. Abdeslam je jedini od napadača koji je u bekstvu. Svaka policija država članica može da na sajt postavi dva najtraženija kriminalca iz svoje zemlje. Ova inicijativa za cilj ima da oteža kriminalcima da „se sakriju u inostranstvu.

Printscreen/Europol
Na sajtu najtraženijih kriminalaca Evrope ima i više državljana iz zemalja Balkana, uključujući i Srbiju. Štaviše, dvojica njih nalaze se u prvih pet najtraženijih. Jedan od njih je Mirzet Bronja, koji ima srpsko državljanstvo i traži se zbog krijumčarenja narkotika. Drugi je Izet Ajdinović, koji se tereti za kidnapovanje i uzimanje talaca, ucene, kao i organizovane pljačke. - Ajdinović je bio vođa grupe koja je pre dve godine u Luksemburgu izvela brutalnu pljačku - navodi se na sajtu Europola.
Printscreen/Europol
Europol podstiče sve koji imaju informacije o najtraženijim beguncima da što pre dostave informacije putem broja telefona ili mejla. Za pojedine kriminalce ponuđene su i novčane nagrade, koje se kreću od dve do 10.000 evra. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.