KOVINSKO JEZERO ZA TRI DANA UZELO DVA ŽIVOTA! Prvo se utopio Milan (24), a sad su ronioci izvukli telo muškarca (32) iz Smedereva
Foto: Google street view

užas!

KOVINSKO JEZERO ZA TRI DANA UZELO DVA ŽIVOTA! Prvo se utopio Milan (24), a sad su ronioci izvukli telo muškarca (32) iz Smedereva

Na istom mestu i na potpuno identičan način se pre tri dana ovde utopio Milan M. 24 iz Pančeva

Objavljeno:

Na kupalištu Šljunkara u Kovinu, na istom mestu gde se pre dva dana utopio mladić iz Pančeva, u utorak posle podne nestao je i 32-godišnji muškarac iz Smedereva.

Nažalost, potraga je završena, a leš su pronašli ronioci Žandarmerije.

Kako nezvanično saznajemo, on je ušao u vodu a zatim potonuo na samo nekoliko metara od obale. Kupači koji su se zatekli tu pokušali su da ga pronađu, ali bez uspeha.

Odmah je alarmirana pančevačka policija, a potom su pristigli i ronioci Žandarmerije koji su otpočeli potragu.

Na istom mestu i na potpuno identičan način se pre tri dana ovde utopio Milan M. 24 iz Pančeva. On je, takođe, ušao u vodu i nestao, a njegovo telo ronioci su pronašli sutradan, 13.avgusta, na oko tridesetak metara od obale. Nije najjasnije šta se dogodilo. Prema svedočenju očevidaca, on je nestao ubrzo nakon ulaska u vodu.

Bio je neplivač, a na jezero je došao sa suprugom i drugovima. Sumnja se da se momak zapleo u rastinje pod vodom. Nije odbačena mogućnost da mu je pozlilo.

Naložena je obdukcija.

Inače, kovinsko jezero, koje je za tri dana uzelo dva života, nastalo je pre nekoliko decenija eksploatacijom šljunka. Na nekim mestima dubina je veća 20 metara, a tlo je puno rastinja. Vodi se kao gradsko kupalište, ali o njemu, po svemu sudeći, niko ne brine.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.