BOMBA NIJE BILA ZA ŠPANJOLKU, NEGO ZA NJEGA: Povezan sa Bojovićima, skoro izašao iz zatvora, a otac mu je takođe ubijen u Zemunu!
Foto: Dragan Udovičić, Ilustracija

Detalji eksplozije

BOMBA NIJE BILA ZA ŠPANJOLKU, NEGO ZA NJEGA: Povezan sa Bojovićima, skoro izašao iz zatvora, a otac mu je takođe ubijen u Zemunu!

Strahinja se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole

Objavljeno: 11:27h

Mlađa strana državljanka (24) povređena je noćas oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu, a prema nezvaničnim informacijama, bomba podmetnuta pod automobil, navodno, nije bila namenjena njoj.

Kako "N1" nezvanično saznaje, na meti napadača, odnosno vozač audija, bio je Strahinja S. (28), koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora.

Strahinja se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Strahinja navodno bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

foto: Fonet

Otac Strahinje S., Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

Okupljeni stanari obližnjih zgrada, kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno pre eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, te je nekoliko sekundi kasnije audi detoniran.

Državljanka Španije je sa njim, navodno, ušla u vozilo kao suvozač, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz kola kada je došlo do detonacije.

Policija je obavila uviđaj, a devojka je kako saznaje Kurir sa teškim povredama noge prevezena u KBC Zemun.

(Espreso.co.rs / Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.