PRETIO JE MAJCI I OPLJAČKAO KUĆU! Sinu Snežane Đurišić pritvor do 30 dana
Foto: Facebook

IZA REŠETAKA

PRETIO JE MAJCI I OPLJAČKAO KUĆU! Sinu Snežane Đurišić pritvor do 30 dana

Problematičan sin pevačice već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu

Objavljeno:

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci.

Pevačica je policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina.

Gvozdenović je juče saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu i njemu je posle toga određen pritvor do 30 dana.

- Sin pevačice, koji je odranije poznat policiji, sumnjiči se da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je odneo zlatni i srebrni nakit. On već zbog sličnog krivičnog dela ima uslovnu osudu i zbog ponavljanja dela određen mu je pritvor - kaže izvor Kurira iz istrage. Prema njegovim rečima, ukoliko se dokaže krivica za pljačku, Gvozdenović će i kaznu na koju je ranije bio osuđen uslovno morati da izdrži iza rešetaka.

Inače, problematičan sin pevačice već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom na sreću niko nije stradao, ali je pobegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

(Espreso.co.rs / Svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.