PUCANO NA DARKA LAZIĆA: Pevač pretučen na svadbi u Umčarima, HITNO PREBAČEN U URGENTNI CENTAR!
Foto: Printscreen Youtube

strašno!

PUCANO NA DARKA LAZIĆA: Pevač pretučen na svadbi u Umčarima, HITNO PREBAČEN U URGENTNI CENTAR!

U pevača su ispaljena dva hica

Objavljeno: 10:04h

Darko Lazić, poznati pevač Grand produkcije, povređen je večeras kad su ga na svadbi u Umčarima pretukli napadači, a na njega je i pucano.

Lazić je, prenose mediji, taman stigao na proslavu, oko 23.30, i spremao se da peva gostima, kad su mu prišli napadači i otvorili vatru iz vatrenog oružja, a zatim ga pretukli. Pevača su meci promašili.

Darko Lazić je odmah prebačen u Urgentni centar i, kako prenose mediji, nije i životnoj opasnosti.

Lazić je, kako piše Kurir, u napadu i pretučen, kao i njegov vozač.

Kako Kurir saznaje, Lazić je u Umčare došao na privatno slavlje, gde je trebao da peva na proslavi. Međutim, Lazića i njegovog vozača je presreo automobil "audi A4" tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Napadači su ga poprskali sprej-suzavcem, a zatim ga fizički napali. Tukli su ga po telu i glavi rukama i nogama, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, išitirali su ih, a zatim se velikom brzinom udaljili sa mesta napada.

Oko 22.45 časova Lazić je prijavo da ga je u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15 presreo automobil "audi A4" tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh. Međutim tada ga je grupa lokalnih siledžija fizički napala. Posle korišćena vatrenog oružja, Lazića i njegovog vozača su pretukli...

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.