Ubistvo poznatog beogradskog advokata delo je SUROVOG PROFESIONALCA! Ubistvo isplanirano do detalja, plaćenik obišao kamere
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jeftić

novi detalji

Ubistvo poznatog beogradskog advokata delo je SUROVOG PROFESIONALCA! Ubistvo isplanirano do detalja, plaćenik obišao kamere

Ubice su tada već dobro naučile koje su njegove navike i planovi

Objavljeno:

Policija i dalje traga za ubicom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića koji je likvidran u subotu, 28. jula, ispred zgrade na Novom Beogradu. S obzirom na način na koji je izvršen zločin, najverovatnije se radi o plaćenom profesionalcu, koji je do najsitnijih detalja isplanirao ubistvo.

Što se ostalih informacija o ubistvu tiče, “Blic” je saznao da je u likvidaciji verovatno korišćeno oružje koje je imalo prigušivač.

To bi objasnilo i reči komšija koje nisu čule praske iz pištolja već tiše zvuke - poput pucanja petardi. Na advokata je, prema poslednjim informacijama, ispaljeno najmanje 10 hitaca iz pištolja kalibra devet milimetara.

Ognjanović je siguno praćen nekoliko nedelja pre likvidacije. Ubice su tada već dobro naučile koje su njegove navike i planovi, što pokazuje i činjenica da su ga ubili nepuna dva meseca nakon što se sa suprugom preselio na novu adresu u Ulicu Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

Takođe, ubistvo se dogodilo svega jedan dan pre nego što je advokat nameravao da se uputi ka Hrvatskoj, gde su mu se već nalazile supruga Sanja Papić i dete.

Plaćenik je dobro znao i gde su sigurnosne kamere i uspeo je da ih zaobiđe prilikom skrivanja i likvidacije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.