MILOSAV NIJE DOBRO, TEŠKO JE PODNEO RAZBOJNIŠTVO! Brat Jeleninog dede otkriva detalje otmice
Foto: Kurir TV

potresen je!

MILOSAV NIJE DOBRO, TEŠKO JE PODNEO RAZBOJNIŠTVO! Brat Jeleninog dede otkriva detalje otmice

Ovo nije prvi put da su kod nas starci na meti razbojnika - kažu meštani

Objavljeno: 18:54h

Veliki broj novinara okupio se ispred policijske stanice u Ljigu gde se očekuje da će uskoro biti završeno saslušanje Miloslava Radisavljevića (85), dede Jelene Đoković, supruge najboljeg srpskog tenisera.

U međuvremenu, u Ljig je stigao Milan, Miloslavov brat, koji je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Miloslav je živeo sam, ali stalno mu je neko dolazio - sin, ćerka, rodbina uopšte. Video sam ga pre nego što je ušao u policijsku stanicu da da izjavu o pljački. Ne izgleda dobro, snužden je, teško je podneo ovo razbojništvo - kaže Milan.

U Ljigu meštani takođe sa zaprepašćenjem prime vesti o pljački koja je zadesila Radisavljevića. Imaju i teorije o potencijalnim počiniocima:

- Ovo nije prvi put da su kod nas starci na meti razbojnika. Ove zime, napadnut je još jedan stariji čovek, lopovi su čuli da je prodao stado ovaca pa su ga odveli u brdo i tražili da im preda pare! Ti razbojnici su nađeni, ispostavilo se da su iz Lazarevca i okolnih mesta - kažu meštani sa kojima smo pričali.

Ipak, pretpostavlja se da je napad na Radisavljevića bio tipovan, odnosno da su banditi znali ko je on i, verovatno. očekivali da će u njegovoj kući naći pravo malo bogatstvo.

Miloslav, inače, živi na 500 metara od lokalne stanice policije.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.