LOPOVI, BAGRO, BANDO! Holanđanin srpskog porekla dobio 30.000 dinara kazne zbog dobacivanja političarima u Preljini!
Foto: Filip Plavčić

BEZ PARDONA

LOPOVI, BAGRO, BANDO! Holanđanin srpskog porekla dobio 30.000 dinara kazne zbog dobacivanja političarima u Preljini!

Damjanović je rođen u Holandiji, gde i živi, a povremeno boravi u Čačku odakle su njegovi roditelji

Objavljeno:

Prekršajni sud u Čačku kaznio je holandskog državljanina srpskog porekla Željka Damjanovića (37) novčanom kaznom od 30 hiljada dinara zbog narušavnja javnog reda i mira ispred hotela Livade u Preljini pre početka koktela povodom polaganja kamena temeljca za nemačku fabriku Forverk.

U presudi Prekršajnog suda se navodi da je Damjanović u sredu oko 11.45 časova došao ispred ulaza hotela Livade i u toku dolaska gostiju koji su bili na svečanom postavljanju kamena teneljca nemačke fabrike u Preljini počeo da viče na članove Gradske uprave Čačka i ostale goste: "Lopovi, bagro, bando".

Damjanovića koji je rođen u Holandiji, gde i živi, a povremeno boravi u Čačku odakle su njegovi roditelji, nakon incidenta ispred hotela Livade privela je policija kod sudije za prekršaje.

Damjanović je po zanimanju preduzetnik.

U Preljini kod Čačka juče je održana ceremonija polaganja temeljca za izgradnju nemačke fabrike Forverk kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Skupštine Maja Gojković, ministri, rukovodstvo lokalne samouprave Čačka, direktori javnih preduzeća, republički poslanici vladajućih partija i menadžment fabrike Forverk.

Nakon ceremonije u hotelu Livade u Preljini priredjen je koktel za goste. Ceo dogadjaj u Preljini obezbedjivao je veliki broj pripadnika policije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.