MANIJAK LJUBIO DEČAKA (10) U USTA I PIPKAO GA PO... Horor na bazenu na Banjici!
Foto: Profimedia, printscreen

strava i užas!

MANIJAK LJUBIO DEČAKA (10) U USTA I PIPKAO GA PO... Horor na bazenu na Banjici!

- Ne smem ni da pomislim kako je bilo tom detetu! -

Objavljeno:

Nemili događaj je viđen u nedelju, oko 15 sati, na bazenu Sportskog centra “Banjica”, a ceo slučaj je došao do policije zahvaljujući spasiocu sa bazena. Kako saznajemo, na meti manijaka našao se desetogodišnji domac, bez roditelja, koji je sklonjen na sigurno zahvaljujući brzoj reakciji policije.

- Mladić zaposlen na bazenu kao spasilac bio je šokiran kada je ugledao da stariji muškarac u krilu drži dečaka, ljubi ga u usta i dodiruje ga za donji deo tela. Čim je to video, odmah je otrčao do telefona i pozvao policiju, koja je došla na lice mesta - priča izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, reč je o Nikoli N. iz Zrenjanina i dečaku M. M. štićeniku jednog doma za decu bez roditelja. Nikola N. (56) iz Zrenjanina uhapšen je jer je viđen kako ljubi dečaka (10) u usta i pipka ga po intimnim delovima tela

- Ne smem ni da pomislim kako je bilo tom detetu! Kažu da je iz doma… Nema ko ni da ga zaštiti niti da mu ukaže da se kloni manijaka. Ne znamo da li su njih dvojica došli zajedno na bazen ili ga je pedofil spopao na bazenu. Svi smo u šoku! Radnik nije mogao da se smiri od prizora koji je ugledao - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, policija je uhapsila muškarca, koji je odveden u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza lazarević" u Beogradu.

- Smešten je u Lazu, a sledi mu krivična prijava za nedozvoljene polne radnje. Nije poznato odakle je dečak rodom i da li je rodbina sa njim u kontaktu, ali je sada sklonjen na sigurno - kaže naš izvor.

Napadi pedofila na maloletnike poslednjih godina nisu retkost u Srbiji. Na meti manijaka su kako devojčice, tako i dečaci različitog uzrasta. Među manijacima ima I mlađih I starijih iz svih društvenih slojeva i bave se različitim profesijama. Sredinom prošle godine javnost je šokirao napad migranta (28) iz Avganistana, koji je pokušao seksualno da iskoristi dečaka od 13 godina.

- Dečak M. C. je ispričao da je sedeo na klupi u ulici Milosava Pavlovića u Obrenovcu, kada je migrat seo pored njega i uhvatio ga za polni organ bez reči. Dečak je ustao s klupe preplašen, ali se migrant ni tada nije zaustavio već je skinuo pantalone i dečaku pokazao zadnjicu. Migrant je uhapšen zahvaljujući dečaku koji ga je prepoznao s fotografije - rekao je tada naš izvor.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.