NEOČEKIVAN OBRT U ISTRAZI: UBICA pevačice Jelene Marjanović koristio DVE vrste ORUŽJA!
Foto: Printscreen/Facebook/Centar za forenzička istraživanja doo Novi Sad

stravično!

NEOČEKIVAN OBRT U ISTRAZI: UBICA pevačice Jelene Marjanović koristio DVE vrste ORUŽJA!

Povrede koje je pevačica Jelena Marjanović zadobila te kobne noći nastale su korišćenjem dve vrste oružja, udarcima tupim predmetom i ubadanjem oštrim predmetima

Objavljeno:

Nesrećna pevačica zadobila je višestruke povrede, a optužnica je podignuta protiv Zorana Marjanovića. Prve povrede su nanete na desnoj ruci u blizini lakta, a potom ubodna rana sa leve strane temena.

Nakon prvih povreda, nasilno joj je skinut gornji deo trenerke i brutalno je udarana u glavu i ubica se iživljavao nad njenim telom.

Kako stoji u obdukcionom nalazu, povrede koje je pevačica zadobila nanete su pod dejstvom tupog, teškog i zamahnutog mehaničkog oruđa.

U veštačenju stoji da je pokojna Jelena zadobila udarce u slepoočno-temeno-potiljačnom predelu glave i da nije moguće identifikovati predmet sa kojim su nanete povrede.

U optužnici stoji da je se Jelena borila sa ubicom dok nije preminula, a kada ju je prvi put ubo počela je da beži prema nasipu međutim on ju je sustigao.

Prema nalazu veštaka, u vreme nanošenja povreda ubica i Jelena stajali su na istoj podlozi, a bili su u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja tela, dok je Jelena leđima bila okrenuta prema prednjoj strani tela ubice.

Veštaci tvrde da je se Jelena nalazila u vodi, prvo u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja, a zatim u nekom od prinudnih položaja tela, dok se ubica nalazio iznad nje u nekom od uspravnih ili polusavijenih položaja.

U optužnici stoji da je sve vreme pokušavala desnom rukom da se odbrani ali ju je ubica udario još jednom po glavi. Sumnja se da je najverovatnije pre smtonodnog trenutka pokušala da izađe iz kanala.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine nakon 17 meseci istrage ubistva njegove supruge. Tužilaštvo je nakon njegovog hapšenja ispitalo mnogobrojne svedoke, izvelo dokazne radnje, nakon čega je 9. februara ove godine podiglo optužnicu protiv njega.

Međutim, sredinom marta Viši sud ju je vratilo na dopunu radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, te je 26. juna dopunjena optužnica ponovo dostavljena sudu.

Samo deset dana kasnije, dok traje rok za dostavljanje žalbi advokata odbrane Zorana Marjanovića na dopunjenu optužnicu, Apelacioni sud ga je pustio na slobodu i za to nije odredio nijedan uslov.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.