U PEKARU JE UŠAO SA PUŠKOM! Lozničanin u filmskoj poteri pretio POLICIJI DA ĆE IH POBITI
Foto: Pixabay

FILMSKA AKCIJA

U PEKARU JE UŠAO SA PUŠKOM! Lozničanin u filmskoj poteri pretio POLICIJI DA ĆE IH POBITI

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova

Objavljeno:

Šabačka policija uhapsila je Ž. P. (39) iz okoline Loznice nakon potere u kojoj je pretio policajcima da će pucati u njih iz poluatomatske puške.

Kako je saopšteno, Ž. P. je 20. jula u kasnim večernjim časovima u jednu pekaru u okolini Loznice ušao sa poluautomatskom puškom. Građani su posvali policiju i kada je ugledao patrolu, pobegao je automobilo i krenula je potera.

- Policajci su krenuli za njim i ubrzo su ga stigli, međutim, on je tada izašao iz vozila i uperio pušku prema njima preteći da će ih pobiti. Zahvaljujući prisebnosti policijskih službenika i njihovoj brzoj i spretnoj reakciji, Ž. P. je savladan, a puška oduzeta", stoji u saopštenju šabačke policije.

Ž. P. je osumnjičen da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.