DARKO KOSTIĆ OSTAJE U ZATVORU! Sumnja se da bi mogao da utiče na MLADIĆA (22) koji ga je prijavio za POLNO UZNEMIRAVANJE!
Foto: Vladimir Sporčić

PROPAST MODNOG KREATORA

DARKO KOSTIĆ OSTAJE U ZATVORU! Sumnja se da bi mogao da utiče na MLADIĆA (22) koji ga je prijavio za POLNO UZNEMIRAVANJE!

Kostić ga je odveo u stan, dao mu da povuče „crtu“ kokaina nakon čega je krenuo da ga pipa po intimnim delovima tela

Objavljeno:

Darko Kostić, osumnjičen da je polno uznemiravao dvojicu mladića, ostaće u pritvoru još 30 dana.

Kako saznaje "Blic", jedna od njegovih žrtava tek treba da bude saslušana.

Treći osnovni sud je juče, dva dana pred istek pritvora, produžio boravak Kostiću u Centralnom zatvoru u Beogradu za još 30 dana, usvajajući predlog tužilaštva koje je navelo da bi puštanjem na slobodu modni kreator mogao da utiče na svedoke.

Prema saznanjima "Blica", sumnja se da bi Kostić mogao da utiče na mladića B. Š. (22) koji još nije saslušan, a koji ga je prijavio policiji za nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Ovaj mladić, kako saznajemo, daće svoj iskaz sledeće nedelje u tužilaštvu, a trebalo bi da ispriča šta se sve događalo u Kostićevom stanu nakon što je, kako tvrdi, pozvao Kostića od kojeg je trebalo da kupi kokain. Kako je mladić ranije ispričao, Kostić ga je odveo u stan, dao mu da povuče „crtu“, nakon čega je krenuo da ga pipa po intimnim delovima tela.

Mladić je tada pobegao iz stana, a tom prilikom uzeo je Kostićev telefon, koji je kasnije predao policiji, a koji sada služi kao dokaz u postupku koji se vodi protiv modnog kreatora.

U narednim periodu u tužilaštvo bi trebalo da stigne i veštačenje ovog mobilnog telefona, ali i psihološko veštačenje dečaka L. J. (15) koji ga je prvi prijavio za seksualno uznemiravanje, a koje bi ukazalo da li je dečak sklon laganju.

Prijava dečaka inicirala je čitav postupak koji se vodi protiv ovog modnog kreatora, a kako je dečak ispričao pred tužilaštvom Kostić ga je seksualno uznemiravao pošto je došao da ga kreator fotografiše. On je takođe ispričao mu je Kostić dao „kamagru“, a da on to nije znao.

Inače, istraga protiv Kostića, koji je osumnjičen da je seksualno napastvovao dvojicu mladića i nudio im narkotike, polako ulazi u završnu fazu. To za „Blic“ potvrđuju i izvori upoznati sa slučajem u kom je već saslušano nekoliko bitnih svedoka.

Kostić se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.