ZORAN MARJANOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN: Bili samo bliski članovi porodice, suprug ubijene pevačice se krije od javnosti! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SKRIVA SE OD KAMERE

ZORAN MARJANOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN: Bili samo bliski članovi porodice, suprug ubijene pevačice se krije od javnosti! (FOTO)

Proslavi se pridružila i kuma Vera

Objavljeno:

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je prošle nedelje izašao iz desetomesečnog pritvora, danas slavi 40. rođendan.

On je, po svemu sudeći, rođendan proslavio u krugu porodice u kući u Borči.

foto: Marina Lopičić

Proslavi se pridružila i kuma Vera, koja je taksijem došla do Marjanovića, a iz gepeka je u nekoliko navrata iznosila hranu za proslavu, u kojoj je između ostalog bila i torta za slavljenika.

Zorica Marjanović
Zorica Marjanović foto: Marina Lopičić

Inače, kako je Kurir pisao, Zoran je odlučio da rođendan proslavi u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

Na kratko se pojavio i Zoranov otac Vladimir da pomogne kuma Veri da odnese stvari do kuće.

Milica Marjanović
Milica Marjanović foto: Marina Lopičić

Jedina koja je u toku dana napustila kuću bila je snaja Milica, a za njom je nakon nekoliko minuta do kapije došla Zorica Marjanović.

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.