Emina Adrović, OSUMNJIČENA za gaženje Snežane i Miloša, dobila STRAVIČNU PORUKU na svom Fejsbuk profilu! (FOTO)
Foto: Facebook

UŽAS!

Emina Adrović, OSUMNJIČENA za gaženje Snežane i Miloša, dobila STRAVIČNU PORUKU na svom Fejsbuk profilu! (FOTO)

Ona je saslušana u prisustvu advokata

Objavljeno:

Na Fejsbuk profilu Emine Adrović iz Budve, koja je osumnjičena da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica, Snežana Rudinac (24), iz Kraljeva teško povređena, osvanuo je jeziv komentar.

Izvori bliski istrazi navode da je Emina ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je i da je menadžer hotela.

Upravo je na ovoj društvenoj mreži ispod jedne od slika osvanuo komenar „Nadam se da ćeš odgovarati za smrt koju si prouzrokovala“.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predlog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Poruka na Fejsu ispod Eminine objave
Poruka na Fejsu ispod Eminine objave foto: Printscreen Facebook

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što su kosovske privremene vlasti dopustile da njegovo telo bude dopremljeno iz Crne Gore. Njegovo telo stiglo je u sredu oko 22 sata u njegovu kuću u Žitkovcu kod Zvečana, u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.

Miloševa verenica Snežana Rudinac je u kritičnom stanju. Ona je smeštena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je nezi.

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.