POSETILI SMO MARJANOVIĆE U BORČI: Otvorio nam je svekar ubijene pevačice, a onda otkrio zašto ne smeju da pričaju!
Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

ubistvo u borči

POSETILI SMO MARJANOVIĆE U BORČI: Otvorio nam je svekar ubijene pevačice, a onda otkrio zašto ne smeju da pričaju!

Ni posle više od dve godine nema ključnog dokaza koji bi ubicu Jelene Marjanović smestio iza rešetaka

Objavljeno: 18:05h

Najmisterioznije ubistvo u Srbiji, ubistvo pevačice Jelene Marjanović nije rešeno ni posle više od 26 meseci. Iako je suprug nesrećne pevačice Zoran Marjanović bio u pritvoru 10 meseci zbog sumnje da je ubio svoju suprugu i bacio u kanal na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, Marjanović je pre 10-ak dana pušten na slobodu.

Ovaj slučaj, po svemu sudeći i dalje nema rešenje i nikako da se nađe ključni dokaz, koji bi ubicu pevačice smestio iza rešetaka.

Iako se u medijima pojavljuju navodno nove informacije da Tužilaštvo smatra na osnovu dokaza koji su prikupljeni tokom 27 meseci istrage, da je Marjanović ipak ubio svoju suprugu, za sada to nije očigledno dokaz koji će ga smestiti opet iza rešetaka.

foto: Filip Plavčić

Ekipa "Espresa" posetila je Marjanoviće u Borči, u nadi da će saznati neke nove informacije, međutim, Vladimir Marjanović nam je rekao da po savetu advokata ne smeju ništa da pričaju.

Pozvonili smo kod Marjanovića, na kapiji se pojavio otac Zorana Marjanovića Vladimir, svekar ubijene pevačice i rekao nam da ne sme da priča.

foto: Filip Plavčić

- Ništa ne smem da kažem. Advokati su nam zabranili da bilo šta komentarišemo. Ne znam ništa, shvatite me - rekao nam je Marjanović.

Na pitanje da li je Zoran tu i kako provodi vreme otkad je izašao iz pritvora, Vladimir je samo odmahnuo rukom i rekao "Ne smem ništa".

Činjenice

2. aprila 2016. ubijena Jelena Marjanović 15. septembra 2017. uhapšen Zoran Marjanović 9. februara 2018. podignuta prva optužnica 27. juna 2018. podignuta druga optužnica 12. jul 2018. Zoran Marjanović pušten iz pritvora

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.