Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane kod Paraćina: ZBOG DROGE UHAPŠEN MUŠKARAC (69) (FOTO)
Foto: MUP

akcija policije

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane kod Paraćina: ZBOG DROGE UHAPŠEN MUŠKARAC (69) (FOTO)

Tom prilikom, uhapšen je B.S. (69) iz Jagodine koji je, kako se sumnja, laboratoriju formirao u kući u okolini Paraćina i u njoj proizvodio marihuanu

Objavljeno: 11:57h

Na području Paraćina policija je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila više od 10 kilograma te opojne droge u sirovom i suvom stanju, a njena vrednost se procenjuje na više od milion dinara, saopšteno je danas iz MUP-a.

Tom prilikom, uhapšen je B.S. (69) iz Jagodine koji je, kako se sumnja, laboratoriju formirao u kući u okolini Paraćina i u njoj proizvodio marihuanu.

Policija navodi da je laboratorija bila opremljena stabilizatorima struje, ventilacionim cevima, ventilatorima, filterom za vazduh, tajmerima, lampama, hemikalijama i drugom opremom za uzgoj biljaka.

Laboratorija za uzgoj marihuane
Laboratorija za uzgoj marihuane foto: MUP

U laboratoriji je u saksijama pronađeno 48 biljaka, težine 8,9 kilograma i kesa sa 1,2 kilograma sirove materije, kao i 200 grama suve marihuane.

B.S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i u zakonskom roku od 48 sati će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.