PRIPADNIK GIŠKINE GARDE UBIJEN U JOHANEZBURGU! Devedesetih je učestvovao u pucnjavama u Jugoslaviji!
Foto: Facebook / Privanta arhiva

likvidacija u južnoj africi

PRIPADNIK GIŠKINE GARDE UBIJEN U JOHANEZBURGU! Devedesetih je učestvovao u pucnjavama u Jugoslaviji!

Darko Kulić je bivši pripadnik Giškine srpske garde, a pojedini navode da je žestoki momak iz devedestih godina, koji je učestvovao u pucnjavama u Beogradu i Srbiji

Objavljeno: 10:05h

Darko Kulić (46) upucan je sa više metaka u pregrađu Randburg u Johanezburgu, dok se nalazio u automobilu sa suprugom i još jednim Srbinom!

Kako se navodi, reč je o bivšem pripadniku Giškine srpske garde i žestokom momku, koji je devedestih učestvovao u nekim pucnjavama u Jugoslaviji!

Likvidacija se dogodila juče, oko 14 sati, u Johanesburgu, kada su nepoznati napadači ispalila oko 30 metaka u njegov automobil. Kako saznajemo, njegova supruga i jedan saputnik srpske nacionalosti su teško povređeni.

- Kulić se nalazio na mestu vozača u automobilu BMW, metalik boje, kada se iznenada na putu pojavio beli "mercedes", u kojem su se nalazile dve osobe. Mercedes se zaustavio ispred njih, a zatim su napadači otvorili vatru i izrešetali ga sa 30 metaka. Kulić je ostao da leži glavom na volanu, a od zadobijenih povreda je ubrzo preminuo - navode lokalni mediji.

Giška
Giška foto: Privatna arhiva

Kako saznaje "Alo", Kulićeva supruga je teško ranjena u glavu. Povređen je i Srbin koji se nalazio sa njima u automobilu. Njih dvoje su prebačeni helikopterom do prve bolnice i nalaze se u kritičnom stanju.

- Policija je pokrenula potragu za dvojicom osumnjičenih posle pucnjave u Johanezburgu. Motiv ubistva je nepoznat i apeluje se na građane da se jave ako poseduju bilo kakve informacije, koje bi mogle da dovedu do identifikovanja ili lociranja osumnjičenih - navodi se u saopštenju južnoafričke policije.

Kako se saznaje, na svega pet kilometara od mesta pucnjave, pronađeno je spaljeno vozilo. Utvrđuje se da li je reč o automobilu iz kojeg je pucano na Kulića, ili o vozilu koji je na bilo koji način povezano sa ubistvom.

Lokalni portali navode da je čitav kraj pod blokadom. Helikopteri ga obleću, a građani se upozoravaju da izbegavaju taj reon. Objavljene su i fotografije BMW na čijem staklu se može videti nekoliko rupa i razbijeno staklo kao posledica pucnjave.

Darko Kulić je bivši pripadnik Giškine srpske garde, a pojedini navode da je žestoki momak iz devedestih godina, koji je učestvovao u pucnjavama u Beogradu i Srbiji. Južnoafrička policija traga za osumnjičenima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.