Kraljevčanin tvrdi da ga je POLICIJA maltretirala u SAMICI zbog ZBOG NEPLAĆENE KAZNE ZA SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK / GORDAN ERČEVIĆ, Profimedia, Ilustracija

UŽAS

Kraljevčanin tvrdi da ga je POLICIJA maltretirala u SAMICI zbog ZBOG NEPLAĆENE KAZNE ZA SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ! (FOTO)

Iako je u početku mislio da se radi o šali, Erčević je ubrzo shvatio da je situacija i više nego ozbiljna

Objavljeno: 18:04h

Gordan Erčević iz Kraljeva je podelio na Fejsbuku priču koja je mnoge šokirala i stvorila osećaj gorčine jer su navedene tvrdnje i više nego jezive.

Naime, Gordan je naveo kako je vraćajući se kući zatekao policijski automobil ispred svog dvorišta. U njemu su, prema njegovim rečima bila dva policajca koji su tvrdili kako Gordan ima neplaćenu kaznu za saobraćajni prekršaj.

Ja sam normalno rekao da ću platiti, mada me je iznenadilo to što dolaze posle 20h da naplate kaznu što se kasnije ispostavilo kao opravdana sumnja jer su mi rekli da više ne rade pošte ni banke, napisao je Gordan i dodao:

Jedan od njih (imena poznata) lagano prilazi kolima i onda naglo otvara vrata obara me i stavlja lisice. Za sve moje godine života nikada me nije niko hapsio niti vezivao. Stvarno odvratan osećaj, napisao je Erčević na svom Fejsbuk nalogu.

Iako je u početku mislio da se radi o šali, Erčević je ubrzo shvatio da je situacija i više nego ozbiljna.

- Čekajući da vidim ko se ovako grubo šali, shvatam da taj isti koji me je vezao prilazi mom bratu koji ih pita da li su normalni i šta to rade, zašto me vezuju? U tom trenutku, taj isti koji me je vezao, fizički napada brata, uleće u njegovo dvorište, udarajući ga da bi ga zatim ugurao u kuću gde ulazi sa njim i nastavlja da ga udara, napisao je on.

Dodaje da je automobil ostao nasred ulice, a da njega odvode u zatvor gde kako kaže, preživljava sve grubosti i najgore filmske scenarije.

Oduzeli su mi stvari i i smestili su me u samicu. Tu sam proveo jednu od najgorih noći u životu. Ujutu su me slikali i uzeli su mi otiske kao najvećem kriminalcu i tek kada mi je član porodice doneo priznanicu o uplati iz banke, pustili su me, napisao je Erčević i dodao:

Saznao sam kasnije tokom noći da su ta dva policajca obilazila moju kuću i rodbinu. Zbog cega??? Da li je ovde išta ostalo od države ili je ovo mesto za ugnjetavanje neistomišljenika. Jel toliko smeta moja majca Lokalnog fronta ili objave na Fejsbuku ili Tviteru? Posle ubistva Olivera Ivanovića sve su žrtve ovde male. Na to oni račnaju...da nema ko da se buni, napisao je Gordan na svom Fejsbuk profilu.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.