VELIKA PROMENA NA KUĆI JELENE MARJANOVIĆ! Od pre dva meseca OVDE VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

DA LI VAS OVO ŠOKIRA?

VELIKA PROMENA NA KUĆI JELENE MARJANOVIĆ! Od pre dva meseca OVDE VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! (FOTO)

Najmisterioznije ubistvo i dalje nije rešeno, a mi smo bili na licu mesta i zatekli nešto veoma neobično

Objavljeno: 13:35h

Više od dve godine slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović potresa srpsku javnost.

Najmisterioznije ubistvo i dalje je nerešeno, a posle više od 25 meseci i dalje se traži ključni dokaz koji bi ubicu nesrećne pevačice zauvek odveo iza rešetaka.

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice koji je proveo 10 meseci u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, od prošle nedelje je na slobodi. Sad se opet traže novi dokazi, kako bi ovo misteriozno ubistvo dobilo svoj epilog.

Ekipa Espresa bila je u Borči i posetila kuću gde je nesrećna Jelena rođena i odrasla, i gde je do oktobra 2016. živela njena majka, koja je posle teške bolesti preminula, samo šest meseci otkako je njena ćerka misteriozno ubijena.

U kući posle njene smrti niko nije živeo, bila je prilično zapuštena i oronula, a nakon godinu i po dana, primetili smo da neko vodi računa, da je mnogo sređenija, okrečena, ali i izdata.

foto: Filip Plavčić

Komšije Krsmanovića kažu da od Marjanovića niko ne dolazi da poseti ovu kuću, osim s vremena na vreme sestre Zorice Krsmanović, Jelenine majke.

Od pre par meseci ova kuća dobila je nove stanare.

- Pre dva meseca u kuću Zorice Krsmanović uslelio se bračni par bez dece. Tu su muž i žena, viđamo ih svakodnevno. Kuća, dvorište i garaža su prethodno sređeni i okrečeni, i onda su se ovi ljudi uselili. Znamo da je Zoricina porodica razmišljala šta da radi s kućom, a onda su srećom našli ove ljude, jer bi kuća propala. Oni ne mogu svakodnevno da je obilaze jer nisu svi u Beogradu, pa je ovo izgleda bio najbolji način. To je jedan fini bračni par, još ih dobro ne znamo, ali ih viđamo svakodnevno. Oni očigledno lepo brinu i o dvorištu, jer ima puno cveća i dvorište je prilično sređeno - kažu za Espreso komšije porodice Krsmanović.

foto: Filip Plavčić

Što se tiče Marjanovića, komšije kažu da ih baš dugo nisu videli u blizini, da kuću ne obilaze.

foto: Filip Plavčić

- Njih nema odavno ovde. Nismo ih videli baš dugo, dok je Zoran bio u zatvoru slabo smo ih viđali i u Borči, a na ovu kuću Jelenine majke se nisu okretali - kažu komšije za Espreso.

BONUS VIDEO:

Priča o dečaku koji prosi pognute glave u Beogradu DOBILA JE NEVEROVATAN OBRT!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.