IZ USTA I NOSA MU JE CURELA KRV, NIJE BILO SPASA! Mučni detalji UTAPANJA dečaka u Jakovu lede krv u žilama!
Foto: Dragana Udovičić

TUGA DO NEBA

IZ USTA I NOSA MU JE CURELA KRV, NIJE BILO SPASA! Mučni detalji UTAPANJA dečaka u Jakovu lede krv u žilama!

Menadžer kluba tvrdi da je situacija bila potresna

Objavljeno: 19:15h

Dečko je ronio u vodi, da bi ga posle nekoliko minuta jedan od kupača video nepomičnog na dnu bazena. Pozvao je spasioca i zajedno su ga izvukli napolje, u pomoć je priskočio i jedan lekar sa VMA, koji je pokušao da ga vrati u život, ispričao je očevidac tragedije u kojoj je sinoć u akva-parku u Jakovu, život izgubio 17-godišnji mladić.

Nesrećni mladić važio je za veoma dobrog plivača, ronio je od svoje treće godine, a u zabavni park na vodi u Jakovo došao je sa nekoliko drugara, ali i drugaricama čiji je vrisak parao nebo dok je tinejdžeru ukazivana pomoć.

Oni tvrde da mladić nije konzumirao alkohol, da je sa društvom nešto jeo dok je bio na bazenu, a da se sve dogodilo oko 18.40.

Ipak, još je nejasno šta se dogodilo i zbog čega je dečak preminuo, posebno jer se sve desilo u relaksacionom bazenu koji je dubok tek 150 centimetara.

- Dečko se nije davio, samo je jednostavno potonuo - rekao je drugi očevidac tragedije.

Prvi su mu pomoć pružali spasioci, zatim već spomenuti lekar, dok su ljudi iz kluba bili na vezi sa Hitnom pomoći čiji su lekari savetovali okupljene šta da rade do dolaska njihove ekipe.

Menadžer kluba tvrdi da je situacija bila potresna.

- Iz nosa i usta mu je izlazila krv, pa su lekari zaključili da je sigurno imao neko oboljenje i da svakako ne bi uspeli da ga spasu, ali su se borili do poslednjeg momenta - ispričao je menadžer kluba.

U međuvremenu su u akva-park došli roditelji nastradalog tinejdžera i njegov mlađi brat koji je tvrdio da je mladić bio u takvoj kondiciji da može ceo bazen da preroni bez problema. Takođe, oni su demantovali da je dečak imao bilo kakvu bolest koja bi mogla da dovede do ove tragedije.

- Ovaj bazen u kojem se sve dogodilo dubok je 150 centimetara, a dečko je bio visok sigurno 180. Ne bi mogao da se udavi tek tako - dodao je menadžer.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.