PREMINUO VOJA PAUNOVIĆ: Lekari su se borili, ali je on izgubio bitku za život!
Foto: Shuterstock

stravična nesreća

PREMINUO VOJA PAUNOVIĆ: Lekari su se borili, ali je on izgubio bitku za život!

Traktor je dobio ubrzanje pošto je ručica menjača ispala iz brzine

Objavljeno:

Vozač traktora Voja Paunović (70) iz Stamnice, opština Petrovac na Mlavi, tri dana nakon nesreće, kada mu se traktor kojim je upravljao prevrnuo, od zadobijenih povreda preminuo je u Urgentnom centru, pišu beogradski mediji.

Podsećamo da su supružnici Paunović iz Stamnice zadobili telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Petrovac na Mlavi-Kučevo.

Do nesreće je došlo, prema rečima očevidaca, kada se vozač traktora IMT s prikolicom spuštao nizbrdo na izlazu is sela Melnica nedaleko od Petrovca na Mlavi. Tom prilikom, traktor je dobio ubrzanje pošto je ručica menjača ispala iz brzine.

Prikolica koju je traktor vukao bila prepuna sa, oko četri tone tek požnjevenog žita, dodatno je ubrzala traktor. Vozač traktora nije mogao da iskontroliše njegovo kretanje, pa je, ne mogavši da savlada krivinu, sleteo sa puta, dok se prikolica otkačila i prevrnula.

Supružnici su tom prilikom zadobil telesne povrede, zbog kojih su nakon ukazane prve pomoći prebačeni na dalju opservaciju u beogradski Urgentni centar. Nažalost, Voja je posle tri dana preminio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.