JA NEMAM DECU, OVO JE ISTO KAO DA MI JE PUCAO U DETE: Vranjancu komšija UBIO PSA, pa rekao IZVINI, NISAM ZNAO DA JE KUČE TVOJE!
Foto: Novosti/Privatna arhiva

strašno

JA NEMAM DECU, OVO JE ISTO KAO DA MI JE PUCAO U DETE: Vranjancu komšija UBIO PSA, pa rekao IZVINI, NISAM ZNAO DA JE KUČE TVOJE!

Iz vranjskog Udruženja za zaštitu životinja navode da ovo nije usamljen slučaj

Objavljeno: 16:28h

M. S. (65) iz Vranja je lovačkom puškom je ustrelio je psa komšije Krunoslava Nešića. Iz vranjske policije kažu da je počinilac identifikovan i da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja, nošenja i prometa oružja i ubijanja i zlostavljanja životinja.

Keruša Lejla, koja je ubijena u ponedeljak u popodnevnim časovima u Bunuševačkoj ulici u Vranju, bila je ljubimica porodice iz Kraljeva koja ju je udomila i, prema rečima njenog vlasnika, retko je napuštala dvorište, pišu Novosti.

Nešić navodi da je u neposrednoj blizini pucnjave jedno od dvorišta bilo puno dece predškolskog uzrasta. Još je, kaže, u šoku i neverici jer je sa M. S. bio u odličnim odnosima. Posebno je ogorčen na ono što je izjavio komšija dok ga je policija privodila na saslušanje: "Izvini, nisam znao da je tvoje".

- Mi nemamo decu, imamo samo naše životinje. Meni je to isto kao da mi je pucao u dete. Možda bi znao da je moje, pa ne bi pucao? U čije bi pucao? Usred bela dana, hladnokrvno, otpešačiš laganim korakom 150 metara od svoje kuće, pucaš i vratiš se isto tako hladnokrvno. I nastaviš svoj ručak. I onda se jako potreseš kad te uhvate nakon tri sata - uzrujano priča Nešić, kome teško pada i činjenica da je komšija M. S. pušten da se brani sa slobode.

IZ vranjskog Udruženja za zaštitu životinja navode da ovo nije usamljen slučaj. Kažu da je poslednjih dana otrovano još nekoliko pasa, i to u centru grada, dok iz policije navode da u poslednje vreme nije bilo prijava za ubijanje i maltretiranje životinja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.