Prošao kroz crveno, pa ULETEO NA AUTOBUSKO STAJALIŠTE:  Bajker sa suvozačem napravio haos u PETROVCU NA MLAVI! JEDVA ostali ŽIVI, ALI POTPUNO IZLOMLJENI!
Foto: Marina Lopičić

užas!

Prošao kroz crveno, pa ULETEO NA AUTOBUSKO STAJALIŠTE: Bajker sa suvozačem napravio haos u PETROVCU NA MLAVI! JEDVA ostali ŽIVI, ALI POTPUNO IZLOMLJENI!

Na sreću, u trenutku nesereće nije bilo nikoga na stajalištu

Objavljeno: 09:56h

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Petrovcu na Mlavi, teško su povređeni vozač motora Dragan Milutinović (35), i suvozač Nikola Erski (37).

Bajkeri, učesnici moto skupa u Petrovcu na Mlavi, Dragan Milutinović (35), vozač motora i suvozač Nikola Erski (37), obojica iz Mužije kod Zrenjanina, zadobili su teže telesne povrede nakon što su u subotu oko 15:30 časova, motorom udarili u autobusko stajalište u ulici Srpskih vladara u Petrovcu na Mlavi.

Prema informacijama koje smo dobili, bajkeri su prilikom ove saobraćajne nesreće zadobili teže telesne povrede, oni su nakon ukazane prve pomoći u petrovačkom Domu zdravlja, prevezeni u Urgentni centar u Beograd. Vozač motora Dragan Milutinović (35), zadobio je prelome obe ruke i noge, dok je kod suvozača Nikole Erskog (37) konstatovano unutrašnje krvarenje, pišu beogradski mediji.

Do ove saobraćajne nesreće, prema informacijama od očevidaca, bajker je motorom prešao na crveno, zakačio u automobil koji se kretao iz poprečne ulice, odbio se i udario u obližnje drvo, a potom nakon kretanja od oko 30 metara po trotoaru uleteo u autobusko stajalište.

Na sreću, u trenutku nesereće nije bilo nikoga na stajalištu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.