ZORAN NE PLANIRA POSETI GROB UBIJENE SUPRUGE, A EVO I ZAŠTO: Samo jednu stvar od izlaska iz zatvora!
Foto: Marina Lopičić

uživa na slobodi

ZORAN NE PLANIRA POSETI GROB UBIJENE SUPRUGE, A EVO I ZAŠTO: Samo jednu stvar od izlaska iz zatvora!

On dodaje da je Zoran dosta vremena proveo u pritvoru, te da mu je sam boravak u kući više nego prijatan

Objavljeno:

Zoran Marjanović, koji je osumnjičen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović u Borči i koji je nedavno pušten iz desetomesečnog pritvora, ne izlazi iz svoje porodične kuće i dvorišta u borčanskom naselju Crvenka.

Izvor, upoznat s dešavanjima u domu Marjanovića, kaže da Zoran najverovatnije neće izlaziti ni na grob svoje supruge.

- Zoran je spreman da sve ostavi po strani i sluša savete svojih branilaca, koji su mu savetovali da, bez obzira na to što je na slobodi, sedi u kući u krugu porodice - kaže sagovornik Kurira blizak porodici.

On dodaje da je Zoran dosta vremena proveo u pritvoru, te da mu je sam boravak u kući više nego prijatan.

- Dugo je bio daleko od porodice i svojih najmilijih. Svaki dan uživa u njihovom društvu. Posebno je srećan što je posle deset meseci u blizini svoje ćerke Jane - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Zoran i članovi njegove porodice ne žele da svojim ponašanjem i nepromišljenim potezom urade nešto što bi njega ponovo vratilo u pritvor.

- On je bio u pritvoru zbog uznemiravanja javnosti, te ne želi više da se bilo gde pojavljuje. S druge strane, u tome ima veliku podršku i porodice, koja od njega i ne očekuje da bilo šta radi van svoje kuće. Dok je Zoran bio u pritvoru, plašili su se najgoreg, u smislu da mu se tamo ne desi nešto loše, a sada kada je kod kuće, gledaju ga kao i malu Janu - kaže sagovornik.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.