NAKON SMRTI OCA NOVA TRAGEDIJA: Sin okrivio majku pa je izbo 30 PUTA u leđa pa pokušao sebi da izvadi OKO!
Foto: Marina Lopičić

Tuga...

NAKON SMRTI OCA NOVA TRAGEDIJA: Sin okrivio majku pa je izbo 30 PUTA u leđa pa pokušao sebi da izvadi OKO!

Još uvek nije poznato da li su razlog smrti povrede nožem nanete pre mesec dana

Objavljeno:

U porodici Supurović iz Užica nova tragedija - Mirjana (59), koju je 12. juna, dan pošto je sahranila supruga, krvnički izbo njen psihički oboleli sin Marko (22), preksinoć je preminula u svojoj kući.

Za kratko vreme njene dve ćerke su ostale bez oba roditelja, sa bratom koga očekuje dug boravak u zatvoru.

Još uvek nije poznato da li su razlog smrti povrede nožem nanete pre mesec dana.

- Čujem da je Mira umrla, a video sam je pre par dana, odavala je utisak da joj ništa ne fali i da je pregrmela povrede. Prošla je ulicom sa ćerkom, a ja sam čukao u drvo što se oporavila od one tragedije koju je samo pukom srećom preživela. Neverovatno je šta se očas posla desilo toj divnoj porodici - priča jedan od komšija Supurovića iz Ulice Miovana Glišića u Užicu.

Juče je drugi put za kratko vreme išao u istu kuću da izjavi saučeše, u međuvremenu je i gledao uživo porodičnu tragediju.

U popodnevnim satima 12. juna Marko Supurović je, pred očima svog teško bolesnog dede Miloja prikovanog za invalidska kolica, u jednoj od soba nasrnuo na svoju majku koja je tražeći pomoć pobegla na terasu. Za njom je, držeći kuhinjski nož u ruci, istrčao njen sin i više puta joj oštricu zabio u leđa.

- Prvo sam čuo dreku koja me je podsećala kao vapaj nekoga koga trese struja. Izašao sam napolje i video Mirjanu stomakom pribijenu uz ogradu terase, a iza nje Marka. Kukala je iz sveg glasa - ispričao je tada drugi komšija Supurovića.

Marko je teško povređenu majku pokušao da baci sa balkona visokog desetak metara, ali mu se ona nekako izvukla i pala na terasu. Nije odustajao, seo joj je na leđa i nastavio da je bode nožem.

Naneo joj je oko 30 udaraca, a zatim hladnokrvno izašao iz kuće u kojoj je ostavio majku i dedu. Utom je stigla policija i uhapsila ga na stepeništu. Bio je sav krvav, a u rukama je nosio nož.

Sve ovo se odigralo nešto više od 24 sata od kada su Mirjana i Marko sahranili supruga, odnosno oca koji je naprasno preminuo u jednom selu kod Bajine Bašte.

Sa teškim povredama opasnim po život Mirjana Supurović je prevezena u bolnicu gde je hitno operisana. Iste noći njen sin je u pritvoru pokušao sebi golom rukom da izvadi oko zbog čega je odmah prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu. Prethodno je u policiji majku okrivio da mu je ubila oca i mrtvog ga držala u zamrzivaču.

Naredno jutro iz Opšte bolnice Užice nam je rečeno da je Mirjana stabilno i da nije u životnoj opasnosti. Posle nekoliko dana je otpuštena iz bolnice.

Komšiluku je laknulo zbog saznanja da je preživela, ali i izbog činjenice da je Marko, od koga su mnogi zazirali, u zatvoru.

- U prolazu sam je dva - tri puta pitao kako je, odgovarala je sa "dobro je kako je moglo biti" i "osećam bolove, ali nije strašno". Nisam mnogo želeo da se upuštam u ono što se desilo, bilo mi je bitno da je preživela. Potom je ponovo neko vreme provela u bolnici, barem se tako pričalo u ulici, zbog posledica silnih uboda nožem, ali je posle nekoliko dana ponovo bila kod kuće - kaže meštanin ovog dela Užica.

Obdukcija

Mirjana Supurović preksinoć je pronađena mrtva u svom domu, a odbukcija koju je naložilo Više javnog tužilaštvo u Užicu odgonetnuće razlog.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.