OCA SRPSKOG KOŠARKAŠA UBIO, PA MU RASKOMADAO TELO! Odložena presuda KASAPINU IZ MIRIJEVA koji je optužen za svirepo ubistvo
Foto: Facebook

ponavljanje postupka

OCA SRPSKOG KOŠARKAŠA UBIO, PA MU RASKOMADAO TELO! Odložena presuda KASAPINU IZ MIRIJEVA koji je optužen za svirepo ubistvo

Zirojević je na suđenju rekao da se kaje zbog zločina

Objavljeno: 16:56h

Viši sud u Beogradu odložio je izricanje presude Obrenu Zirojeviću (38) optuženom za ubistvo biznismena Draga Mašulovića (61) i odlučio da izvede još neke dokaze na suđenju.

Naime, sudsko veće je odlučilo da ponovo otvori glavni pretres i nastavi dokazni postupak imajući u vidu da je tužilaštvo pre završnih reči izmenilo optužnicu i okrivljenom stavilo na teret krivično delo teško ubistvo na svirep način.

Prethodno se teretio za teško ubistvo na podmukao način.

Za obe kvalifikacije teškog ubistva u svakom slučaju je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Zirojeviću je ponovljeno suđenje, jer je prvu presudu, kojom je bio osuđen na 40 godina zatvora, zimus ukinuo Apelacioni sud i naložio ponavljanje suđenja.

Zirojević je optužen da je izvršio "svirepo ubistvo", pošto je Mašulovića usmrtio sa petnaest udaraca čekićem u potiljak. Potom je njegovo telo raskomadao i sakrio u garaži zgrade u kojoj je živeo u Mirijevu. Zirojević je na suđenju rekao da se kaje zbog zločina i tvrdio da je Mašulovića ubio jer ga je pritiskao da mu vrati novac, oko 3.000 evra, od džipa koji je prodao. Izvinio se porodici ubijenog i uputio saucešce.

Unakažen leš pronašli su stanari zgrade i odmah pozvali policiju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.