KRSMANOVIĆI REKLI ŠTA MISLE O PUŠTANJU ZORANA NA SLOBODU: Reakcija porodice ubijene pevačice će vas ZAPANJITI!
Foto: Printscreen

očekivano?

KRSMANOVIĆI REKLI ŠTA MISLE O PUŠTANJU ZORANA NA SLOBODU: Reakcija porodice ubijene pevačice će vas ZAPANJITI!

Vest o puštanju iz pritvora zatekla je sve!

Objavljeno:

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice “Granda”, izašao je juče oko 17 sati iz Centralnog zatvora.

Marjanović se obreo na slobodi posle 10 meseci, a iza rešetaka je dospeo pod optužbom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

On se pravo iz zatvora uputio kući, gde su ga čekali članovi porodica, a najdirljiviji momenat bio je kada ga je ugledala ćerka Jana.

Vest o puštanju iz pritvora zatekla je Zoranu "Vajber ljubavnicu" Radu Matić.

Ona je u prvi mah bila zbunjena kada je čula da je udovac iz Borče pušten na slobodu, a onda je oštro osudila odluku suda. Šta je tačno rekla pogledajte ovde.

I Jelenina sestra Teodora Krsmanović je saznala da je njen zet pušten da se brani sa slobode. Ona je kratko u izjavi za naš list poručila da smatra da je ukidanje pritvora zakonito.

- Porodica Krsmanović nikada nikoga nije optužila za ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović. Na puštanje Zorana Marjanovića iz pritvora gledamo kao na normalan zakonski postupak. O svemu ostalom pitajte mog pravnog zastupnika advokata Predraga Savića i Nenada Šipku, direktora Centra za forenzička istraživanja Novi Sad - kratko je poručila Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Podsetimo, Apelacioni sud preinačio je rešenje Višeg suda i ukinuo pritvor Marjanoviću i naredio da se on pusti na slobodu. Po nalažnju ovog suda nema zakonskog osnova po kojem bi Marjanović bio više u pritvoru. Tročlano veće je utvrdilo da je Viši sud pogrešno ustanovio da bi Marjanović boravkom na slobodi uznemirio javnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.