RADA MATIĆ REKLA ŠOKANTNU STVAR O ZORANU MARJANOVIĆU! Sad kad je na slobodi...
Foto: Happy tv printscreen

au!

RADA MATIĆ REKLA ŠOKANTNU STVAR O ZORANU MARJANOVIĆU! Sad kad je na slobodi...

Rada bila zbunjena kada je saznala da je Zoran pušten

Objavljeno: 12:10h

Rada Matić iz Beča, koja se našla u žiži pažnje javnosti jer je sa Zoranom Marjanovićem razmenjivala seksi poruke posle Jeleninog ubistva, juče je u prvi mah bila zbunjena kad je čula da je udovac iz Borče pušten na slobodu, a onda je oštro osudila odluku suda.

- Eto, neka nam sada svima je*e mater! Ako je nije ubio, neka ga puste, ali sam uverena da sigurno zna ko jeste! Toliko smo se svi borili za istinu, ali ko šiša narod. Ne kajem se što sam lajala, jer sam se borila za istinu. Sad trpim nepravdu, jer sam ga pljuvala. Neko misli da sam jedna od žena koje su bile patološki zaljubljene u njega, čak i da su žene umešane u ubistvo. Jedva sam čekala da se završi suđenje da sperem ljagu sa sebe - rekla je Rada Matić i dodala da očekuje pravičnu presudu.

- Jana je sada najsrećnija! Nadam se da će istina kad-tad izaći na videlo. Volela bih, kao i svi, da ubica i saučesnici budu osuđeni! Bio bi pravi presedan kada bi i ubica i saučesnici bili osuđeni na jednake kazne, ali bi to bilo najpravednije. Dugo je trajala tenzija, ali se nadam da u Srbiji još ima pravde - rekla je na kraju Zoranova „Vajber ljubavnica“ Rada Matić.

Podsetimo, Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice “Granda”, izašao je juče oko 17 sati iz Centralnog zatvora.

Marjanović je raspoložen i nasmejan izašao iz pritvora noseći crnu kesu za smeće u kojoj je nosio lične stvari. Na izlazu ga je dočekao advokat Stefan Jokić, jedan od njegovih branilaca. Marjanović je bio obučen u crni duks i crnu trenerku. Srdačno se pozdravio i izljubio sa advokatom Jokićem, posle čega su se uputili u njegov porodični dom u Borči.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.