MARKO JE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU, A ON GA JE PREKLAO: Oglasio se stric STUDENTA kojeg je iskasapio njegov ljubavnik transvestit!
Foto: Večernje novosti

tuga

MARKO JE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU, A ON GA JE PREKLAO: Oglasio se stric STUDENTA kojeg je iskasapio njegov ljubavnik transvestit!

Ubijeni Marko Radović imao je smao jednu želju

Objavljeno:

Naš Marko bio je zlato kakvo Bog nije dao kugli zemaljskoj. Pošten dečak, vredan, trebalo je da dođe za dva dana kući, u Nevesinje. A onda ga je stigla zla sudbina. Imao je samo jednu želju - da diplomira.

Tako u suzama priča Milovan Radović, stric mladića Marka Radovića (24), kojeg je nasmrt izbo njegov ljubavnik Goran A. (36). Ubijeni mladić u Beograd je došao pre četiri godine iz naselja Bratač, kod Nevesinja, kako bi studirao na Ekonomskom fakultetu.

U ovom mestu juče su vladali tuga i neverica. Gotovo da nema osobe koja nije zaplakala zbog stravične smrti mladića na kojeg su svi bili ponosni.

- On je kada je imao svega godinu i po dana ostao bez majke. On je najmlađi od četvoro dece. Ima tri starije sestre koje više nisu u Nevesinju. Odgajili su ga baka i tata. Brinuli su o njemu, čuvali ga kao oči u glavi. Naučili ga da bude pošten i da ne pravi greške. On je pre četiri godine otišao da studira jer je želeo da ima diplomu fakulteta koji je završila njegova pokojna majka. Želeo je da svi budemo ponosni na njega - u suzama priča Markov stric.

Ubistvo njihovog najdražeg ostavilo ih je sve bez reči. Kako priča njegov stric, Marko je trebalo da za dva dana dođe kući u Nevesinje.

- Svi smo se radovali njegovom dolasku, a najviše njegova baka. On je, pored toga što je studirao, radio za ujaka koji živi u Beogradu. Sve što se desilo sve nas je začudilo i mnogo pogodilo. Ne mogu nikako pametan biti da se tako nešto poštenoj osobi poput njega desi. Tuga ogromna - drhtavim glasom priča njegov stric.

Prema njegovim rečima, ostali članovi porodice Radović otišli su u Beograd da preuzmu telo. Među njima je i mladićev otac. - Završena je obdukcija i ako sve bude kako smo planirali, sahrana će biti održana u sredu, na groblju u Nevesinju - kaže Milovan.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.