MIRJANA NAPISALA STATUS PA UMRLA POSLE 10 DANA: Pojela sam 15, a Jovan 11 eksera, a ONDA....
Foto: Facebook

šokantno

MIRJANA NAPISALA STATUS PA UMRLA POSLE 10 DANA: Pojela sam 15, a Jovan 11 eksera, a ONDA....

- Jeste on pojeo bone i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja od skoro uživam u ekserima i u svemu, ako sam ja pojela 15, a on 11, napisala je ona...

Objavljeno:

Mirjana Milić (21) pronađena je mrtva u četvrtak u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a 10 dana ranije na Fejsbuku je otkrila da je kobne večeri krajem juna bila sa Jovanom Paunovićem kada mu je pozlilo, kada i kada je kasnije preminuo na VMA.

Ona je u jednoj grupi na Fesjbuku objavila i da uzima eksere i braneći Jovana, napisala će se istina o njegovoj smrti uskoro saznati.

- Aloo, čobani bolje vi vam bilo da ne jedete go*na više, iskreno! Ko se bre takmičio, dečko se nije ni drogirao, par puta bio na rejvu, jaka stvar, iz potpuno druge priče je bio. Obezbeđenje ga nije izbacilo napolje, kad su ga izneli bilo mu je lakše. Ležao je na stomaku, šta više obezbeđenje mu je i vodu kupilo i dali su nam čokoladice da malo pojede da bi došao k sebi.

foto: Printscreen/Facebook

- Hitna nije htela da dođe i kad su stigli posle sat i po vremena ni tad nisu hteli da žure. Nemojte ovde pričati sve i svašta, iskreno nije ni korektno uopšte, a i nema smisla više. Šta je tu je, nije mogao da se izbori na kraju. A ako čitaju ovo ljudi koji su krivi za Jovanovu smrt, pi*ke, dolazimo po vas! Ništa se ne brinite, insprektori su vam na tragu, samo čekaju odgovarajući priliku. Slepci jedni, sram vas bilo! - napisala je ona.

Ona je dodala da od skoro uživa "u ekserima i svemu".

- Jeste on pojeo bone i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja od skoro uživam u ekserima i u svemu, ako sam ja pojela 15, a on 11. Nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni "treskavicu" imala, ali mi je zato u glavi crtani film bio, bukvalno, njemu se sve ono nije dešavalo samo zbog droge... Nije njemu to bilo samo od droge, verujte mi, nije jednostavno i to je to. Mdme je isto imao u krvi da ubije nekoliko ogromnih konja, ali sta je sve jos imao to je haos opšti. Ljudi, ima vas tu, ja sam bila sa njim išla sam i na VMA sa njim. Bila sam u florescentnoj majici zelenoj, ako me se neko seća, javite mi se u inbox, da se nađemo ili ovako da popričamo o tom jutru, svašta se kasnije i u hitnoj desilo. Ali sad ovi iz hitne i jos par faktora svaljuju krivicu na neke ljude koji nemaju veze sa tim događajem tog jutra ispred splava, a kamoli nekim drugim stvarima - napisala je Mirjana.

Podsetimo, Mirjana je pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u centru Beograda u četvrtak. U tom trenutku sa njom je bio dečko sa kojim je bila na žurki pre toga. On je izjavio da nisu koristili narkotike.

Nju je inače veoma potresla smrt mladog Jovana Paunović, koji je sa 5 puta većom dozom ekstazija od smrtonose primljen na VMA samo dan posle 18 rođendana, gde je i preminuo.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.