MANIJAK U SREMČICI POKUŠAO DA SILUJE ŽENU, ali odustao je pošto mu se DESILA OVA STVAR!
Foto: Profimedia

PRATIO JE 4 GODINE

MANIJAK U SREMČICI POKUŠAO DA SILUJE ŽENU, ali odustao je pošto mu se DESILA OVA STVAR!

Napadnuta žena je ispričala da joj je gotovo jednim potezom pocepao helanke!

Objavljeno: 14:36h

Nepoznati muškarac (40) je 2. jula, oko 19 sati, u Dvoržakovoj ulici u Sremčici iz žbunja zaskočio Nevenu D. (38) čim je ušla u haustor, pocepao joj je helanke, majicu i brusthalter, izvadio polni organ i bacio se na nju, ali je odjednom odustao kada je čuo da ima menstruaciju.

Napadnuta žena je ispričala da joj je gotovo jednim potezom pocepao helanke!

- Jednom rukom me je držao oko struka, dok mi je drugom pocepao majicu i strgao brusthalter. Otimala sam se i glasno dozivala pomoć, ali nije vredelo. Izvukao je polni organ i počeo da se trlja o mene, govoreći: „Mnogo si lepa. Znam te, pratim te četiri godine, moram da te imam!“ Ponavljao mi je „da se opustim i da će sve biti brzo gotovo“. Tada sam na sav glas zavapila da me ostavi na miru - kaže uplašena žena i prepričava agoniju koju je doživela.

- Rekla sam mu da imam menstruaciju i molila ga da me pusti. Tada mi je zavukao ruku među noge, a kada je na vrhovima prstiju ugledao krv, besno je rekao: „Ovo si sada uradila i nikada više! Ošamario me je nekoliko puta. Uzvratila sam i ja njemu i udarila ga nekoliko puta, jer sam na sve načine pokušavala da se odbranim. Viđala sam ga ranije, živi u blizini. Policija je na mom telu i garderobi našla njegove otiske prstiju i tragove, nadam se da će ga brzo uhvatiti i da ću ja biti poslednja na koju je nasrnuo - navodi isprepadana žena.

Žitelji Sremčice su policajcima ukazali na nekoliko sumnjivih momaka i besposličare, ali je posle provere utvrđeno da nemaju veze s ovim slučajem. Uzeti su snimci sigurnosnih kamera da bi policija mogla lakše da identifikuje napadača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.