E PUTINE, MAJKU TI...: Ovo su bile POSLEDNJE REČI DRAGANA,  bivšeg vojnika koji se RAZNEO u Sremčici! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

tužna smrt

E PUTINE, MAJKU TI...: Ovo su bile POSLEDNJE REČI DRAGANA, bivšeg vojnika koji se RAZNEO u Sremčici! (FOTO)

"Kada se vratio sa Košara on je bio uništena ličnost. On nije bio agresivan, bio je tih i miran i radio je, ali više to nije bio taj čovek..."

Objavljeno: 21:41h

Dragan Preradović (39) izgubio je život danas popodne u Ulici veštih pletilja u beogradskom prigradskom naselju Sremčica kada je u njegovim rukama eksplodirala ručna bomba.

Iz policije su potvrdili da je "kašikaru" aktivirao Dragan i na taj način izvršio samoubistvo.

Mesto samoubistva
Mesto samoubistva foto: Damir Dervišagić

Kako su za Kurir ispričale komšije nesrećnog Dragana, snažna detonacija ih je trgla oko 16.30 sati, a onda su ubrzo shvatili da se pred njima odigrava prava drama i borba za život.

- Istrčao sam bos na ulicu i ušao u komšijsko dvorište gde sam ispred kuće zatekao Dragana sa raznetom desnom rukom. Jedva je hodao i teturao se, pa sam mu prišao da mu pomognem, a on mi je rekao "Pusti me". Nekako sam ga savladao i položio na zemlju gde sam mu stegao ranu kaišem da zaustavim krvarenje, kada je kazao "E, Putine, majku ti j..., jel si sad zadovoljan?" - ispričao je za naš list Draganov komšija koji je prvi došao da mu pomogne i pokuša da mu spase život.

Mesto samoubistva
Mesto samoubistva foto: Damir Dervišagić

Susedi su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali Draganu nije bilo spasa, preminuo je pre dolaska lekarske ekipe.

- Bio je dobar i umeren dečko, prijatnog izgleda, nikada nije pravio probleme. Uvek je bio dobar prema nama i ljubazno se javljao, ne znam da li su oni u kući imali neke probleme, pa ga je to navelo da digne ruku na sebe. Međutim, znam da je bio na Košarama, kao mlad vojnik je bio tamo tokom rata i preživeo je pakao. To je ostavilo značajne posledice na njega, jer kada se vratio sa Košara on je bio uništena ličnost. On nije bio agresivan, bio je tih i miran i radio je, ali više to nije bio taj čovek. On se ubrzo posle povratka sa Košara i razveo, a iza sebe je ostavio nekadašnju suprugu i ćerku. Inače, u porodičnoj kući je živeo sa majkom, ocem i sestrom, a brat mu je u Beogradu. Dragan je živeo na spratu, cele noći je kod njega gorelo svetlo, ko zna šta se u njegoj glavi dešavalo. Mnogo mi je žao što je doživeo takvu sudbinu - zaključio je sagovornik Kurira.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.