PORTIR DARKA KOSTIĆA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Mladić je iz njegovog stana izašao POCEPAN I SLUĐEN!
Foto: Dragan Kadić

seksualno uznemiravanje

PORTIR DARKA KOSTIĆA OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Mladić je iz njegovog stana izašao POCEPAN I SLUĐEN!

Portir koji je danas saslušan bio je svedok incidenta koji se dogodio s maloletnim L. J

Objavljeno: 22:04h

Portir zgrade na Novom Beogradu u kojoj stanuje poznati dizajner Darko Kostić saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu koje protiv Kostića vodi istragu zbog sumnje da je seksualno napastvovao dvojicu mladića.

Poznati dizajner se, podsetimo, već dve nedelje nalazi u pritvoru zbog sumnje da je pokušao da napastvuje maloletnog L. J. (15), učesnika emisije "Neki novi klinci", kao i još jednog mladića B. Š. (22), sa kojim je, između ostalog, konzumirao narkotike u svom stanu.

Portir koji je danas saslušan bio je svedok incidenta koji se dogodio s maloletnim L. J.

- Dečak mi se po dolasku javio i kazao da ide kod Kostića. Posetu sam uredno evidentirao, a posle nešto više od pola sata, pažnju mi je skrenula buka koja je dopirala sa stepeništa. Isti taj dečak je zatim doleteo do portirnice u iscepanoj majici i bio je sav izbezumljen. Vikao je da pozovem policiju - ispričao je danas na saslušanju kod tužioca svedok portir.

On je kazao da mu je prestravljeni mladić potom ispričao šta mu se dogodilo u dizajnerovom stanu.

- Kazao mi je da mu Kostić duguje neki novac koji nije hteo da mu vrati, već da je, umesto toga, pokušao da ga napastvuje. Potom je sam pozvao policiju i izašao iz zgrade. Ubrzo se meni završila smena, pa sam otišao kući pre nego što je bilo ko došao - kazao je navodno portir.

Maloletni L. J. je, podsetimo, na saslušanju u policiji tvrdio da ga je Kostić najpre preko Fejsbuka namamio u svoj studio zbog fotografisanja, za koje mu je obećao novčanu nadoknadu.

Tamo mu je, međutim, poturio u piće preparat za potenciju, a dečak je, prozrevši mu namere, otišao iz studija. Kostić ga je potom pozvao u svoj stan da bi mu dao novac, ali ga je tamo, nakon neuspelog pokušaja napastvovanja, udario i pocepao mu majicu.

Drugi napastvovani mladić B. Š. je ranije saslušan i on je kazao da ga je Kostić uhvatio za polni organ u trenutku kada je došao kod njega da kupi drogu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.