MARMELADA mu je eksplodirala pod kolima, VRIŠTAO JE NA SAV GLAS ZAROBLJEN u vozilu! Kamere kod Franša su snimile trenutak koji MENJA SVE u ubistvu Milića!
Foto: Marina Lopičić

novi detalji

MARMELADA mu je eksplodirala pod kolima, VRIŠTAO JE NA SAV GLAS ZAROBLJEN u vozilu! Kamere kod Franša su snimile trenutak koji MENJA SVE u ubistvu Milića!

Eksplozija mu je raznela obe noge

Objavljeno:

Policija intenzivno pregleda video snimke sa mesta ubistva Siniše Milića i prema nezvaničnim informacijama, sve bliže su otkrivanju identiteta osobe koja je postavila eksploziv.

Kako navode očevici, nakon eksplozije Milić je vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao povredama, a Hitna pomoć je mogla da konstatuje smrt.

- Milić je svojim terencem skrenuo iz Nebojšine ulice u Južni bulevar. Napravio je polukružno okretanje, a onda se začula snažna detonacija. Eksplozija mu je raznela obe noge, a on je zapomagao i vrištao u vozilu naočigled brojnih građana, koji su u šoku i strahu posmatrali stravičnu scenu. Prednji branik s njegovog automobila, ali i hauba odleteli su na dvadesetak metara od vozila. Eksplozija je zahvatila još nekoliko automobila koji su se nalazili u blizini „tojote“, ali niko nije nastradao - navodi izvor.

Naime, atentator je koristio klasičan eksploziv, spravljen kao smesa više jedinjenja i može se na nabaviti na crnom tržištu u tri zemlje iz regiona: Crnoj Gori, Albaniji i Bosni i Hercegovini. Međutim, ispituje se da li eventualno eksploziv potiče s jednog od kamenoloma u Srbiji, gde ga mineri koriste.

Takozvana "marmelada", lako se priprema, a koristi se čak i u ribolovu. S obzirom na gramažu koja se upotrebi, u krugu od 150 metara gde se ovaj eksploziv baci, ne ostaje ništa osim mrtvo more.

Pretpostavlja se da je ubica neko vreme pratio Milića i da je na daljinski aktivirao eksploziv podmetnut pod Milićev džip.

Inače, Milić ima za sebe ima debeo kriminalni dosije. Rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd - Podgorica - Bar. Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije.

Podsetimo, Siniša Milić (45), pripadnik klana Luke Bojovića, likvidiran je pre dve nedelje u Beogradu takozvanom "marmeladom", kako popularno kriminalci nazivaju taj eksploziv.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.