Filmska jurnjava u Šapcu: Bežali od policije, sudarili se sa patrolom!

prava akcija

Filmska jurnjava u Šapcu: Bežali od policije, sudarili se sa patrolom!

Trojica mladića, bežeći od policijske potere crvenom "mazdom" prošla su na crveno kroz dva semafora, da bi se nakon toga "zakucali" u drugo policijsko vozilo
Objavljeno: 00:08h

Akcioni film na centralnim šabačkim ulicama oko 19.30 časova! Trojica mladića, bežeći od policijske potere crvenom "mazdom" sa oznakama BG 423 HW, prošla su na crveno kroz dva semafora, da bi se kod gimnazije, "zakucali" u drugo policijsko vozilo. Počelo je kod autobuske stanice, gde su, navodno, zakačili psa. Videvši da pritrčavaju uznemireni građani, policajci koji su patrolirali, pomislili su da je "oboren" pešak i pošli da ih zaustave, ali su mladići tek onda dodali gas. Usledila je besomučna vožnja kroz ulicu Vojvode Mišića, a uplašeni Šapčani vrištali su, bežali sa pešačkih prelaza i skrivali se iza kontejnera. Trojka je zaustavljena tek kada je u susret, naišlo drugo policijsko vozilo, koje im je, slučajno ili namerno, zaprečilo put.

U sudaru je, saznaju "Novosti", učestvovalo čak pet auta. Lakše je povređen jedan policajac i Šapčanka, čiji se identitet ne zna, jer se nije ni javila lekaru. Lakše povrede zadobili su i putnici iz "mazde", inače 19-godišnjaci, od kojih su dvojica iz Bogosavca, a vozač je iz Maova. - Vozač će biti priveden sudiji za prekršaje zbog nasilničke vožnje, a pošto je i ranije osuđivan za slične prekršaje, sada mu preti malo ozbiljnija kazna. Izvađena mu je krv što će pokazati da li je bio u alkoholisanom stanju - kaže naš izvor iz istrage. U torbici jednog od saputnika, pronađen je gasni pištolj, koji ne ispaljuje metke već samo paru. Navodno, u "mazdi" su bili i bejzbol palica i "bokser", a gde su momci krenuli tako naoružani, niko ne može da nam kaže. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.