DA LI JE MARIJU UBILA DROGA  ROĐENOG BRATA? Stefan je bio na poternici zbog dilovanja, u stanu smrti 600 TABLETA EKSTAZIJA!
Foto: Kurir / Privatna arhiva

užas!

DA LI JE MARIJU UBILA DROGA ROĐENOG BRATA? Stefan je bio na poternici zbog dilovanja, u stanu smrti 600 TABLETA EKSTAZIJA!

Prisustvovao je sahrani sestre

Objavljeno:

Maloletna učenica Marija Marković (17), koja je juče sahranjena na groblju Bozman u Kragujevcu, je bez sumnje preminula zbog prekomerne doze sintetičke droge koje je unela u organizam. Sumnja se da je popila više od dve tablete ekstazija, zbog čega je preminula u roku od nekoliko minuta, saznaje "Blic".

Uhapšeni Nemanja Kilibarda, diler sa kojim je u kobnim momentima bila sama u stanu, pre nego što je pozvao Hitnu pomoć pokušao je da sakrije veliku količinu narkotika. On je drogu zakopao u obližnjoj šumi, ali je policija drogu ubrzo pronašla. On je uhapšen i tužilac mu je odredio pritvor do 30 dana.

Inspektori policije su na uviđaju primetili dve prazne ambalaže tableta ekstazija i odmah pozvali eksperte iz odeljenja za narkotike PU Kragujevac.

U stanu u ulici Jovana Ristića broj 40 i pored kuće, policija je pronašla 600 tableta ekstazija, 300 grama marihuane i 80 grama spida!

Međutim, ono što je nakon smrti tinejdžerke šokiralo sve je da se i njen rođeni brat, Stefan Marković (20), nalazi na poternici zbog sumnje da se bavi trgovinom narkoticima.

Nemanja Kilibarda, i Stefan Marković su bili dobri drugovi, pa postoji sumnja da se Marija predozirala drogom koju je prodavao njen rođeni brat!

Uzeti snimci sa sigurnosnih kamera

Policija je uzela snimke sa svih ulaza sa nadzornih kamera oko “Kneževog arsenala” u centru Kragujevca, gde se tri dana održavao “Arsenal fest”.

Cilj je da se vidi da li je nastradala učenica sa velikog muzičkog festivala izašla u svesnom stanju, ili su je odneli bez svesti na drugu lokaciju.

Prisustvovao sahrani sestre

Rođeni brat tinejdžerke Marije koja se predozirala prisustvovao je navodno njenoj sahrani iako se nalazi na poternici. Kako nezvanično saznajemo, on je obećao inspektorima da će se predati odmah posle sahrane.

- Čuvali smo našu lepoticu 17 godina. Živela je sa bratom u stanu u naselju Aerodrom. Otac i majka su razvedeni, ali su joj pomagali koliko su mogli. Naša lepotica je čuvana kao najmirisniji cvet 17 godina, a nestala je za nekoliko minuta - ispričala je jedna od rođaka nakon sahrane tinejdžerke.

Kako saznajemo u Politehničkoj školi, ona je završila treću godinu smera za mašinskog tehničara reparature. Sa njenom sudbinom je upoznata i razredna starešina njenog odeljenja, ali niko ne može da kaže ništa detaljnije dok se ne završi policijska istraga.

Cela škola je u šoku, a dalje će se preduzeti u saradnji sa policijom svi koraci kako bi se kontrola dece, koja nju pohađaju, a ima ih više od 1.500, povećala.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.