ĐORĐE ANTIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Studenta iz Vranja koji je teško stradao u Grčkoj prebacuju u Beograd
Foto: Facebook / Đorđe Antić

epilog

ĐORĐE ANTIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Studenta iz Vranja koji je teško stradao u Grčkoj prebacuju u Beograd

Porodica Đorđa Antića još uvek se nalazi sa njim u Grčkoj, a komšije i prijatelji, ne znaju mnogo detalja o stanju povređenog studenta

Objavljeno: 14:12h

Đorđe Antić iz Vranja, student treće godine niškog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, koji je zadobio teške povrede u mestu Nea Fokea u Grčkoj nakon skoka u bazen, nakon operacije u Solunu trebalo bi da bude prebačen u Beograd na dalje lečenje.

Đorđe se sa kolegama sa fakulteta nalazio na obaveznoj praktičnoj nastavi iz nastavnog predmeta “Aktivnosti u prirodi” kada je posle ručka samoinicijativno skočio u bazen, u vremenu planiranom za odmor. Porodica Đorđa Antića još uvek se nalazi sa njim u Grčkoj, a komšije i prijatelji, ne znaju mnogo detalja o stanju povređenog studenta. - Koliko znam, Đorđe je operisan i nalazi se van životne opasnoasti i polako se oporavlja. Do koje faze oporavka je stigao, nama je nepoznato, ali ono što je izvesno je da će Đorđe biti prebačen u Beograd, kako bi naši lekari nastavili njegovo lečenje - kaže jedan od prijatelja porodice Antić iz Vranja. On međutim nije mogao da kaže na koji način će Đorđe Antić biti prebačen za Beograd. Đorđe Antić se povredio pre dve nedelje, kada je skočio na glavu u deo bazena gde je dubina samo 90 centimetara i teško povredio vrat. Odmah je prevezen u bolnicu u Solunu, gde se još uvek nalazi. Očekuje se da dalje lečenje nastavi u Beogradu na VMA ili u bolnici na Banjici.

(Espreso.co.rs / OK radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.