MAFIJAŠI NA ULICAMA PRESTONICE: Uhapšen pastorak ubijenog kuma Luke Bojovića, nosio PIŠTOLJ u noćnom klubu!
Foto: Filip Plavčić

ilegalno oružje

MAFIJAŠI NA ULICAMA PRESTONICE: Uhapšen pastorak ubijenog kuma Luke Bojovića, nosio PIŠTOLJ u noćnom klubu!

Nakon 48 sati, mladić će biti priveden nadležnom tužiocu

Objavljeno:

Filip Matatunović (26), pastorak ubijenog Dragoslava Galeta Miloradovića, bliskog prijatelja Luke i Nikole Bojovića, uhapšen je sinoć oko ponoći u Beton hali zbog nelegalnog nošenja oružja, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, policija je kod Matatunovića pronašla pištolj za čije nošenje nije imao dozvolu, nakon čega je priveden i određeno mu je dvodnevno zadržavanje.

Nakon 48 sati, mladić će biti priveden nadležnom tužiocu.

Matatunović je, inače, sin Miloradovićeve supruge Maje iz prvog braka. Kako je oružje koje je kod uhapšenog pronađeno nelegalno, policija ispituje da li je koriščeno u nekim od prestoničkih obračuna. Takva ispitivanja zasnivaju se na veštačenju cevi i kalibra pištolja, i upoređivanju sa mecima i čaurama korišenim u drugim krivičnim delima.

Podsećamo, Miloradović je ubijen prošlog meseca ispred svoje auto-perionice na Karaburmi. Ubice su na skuteru prišle žrtvi i na njega ispalile veliki broj hitaca iz automatskog oružja, nakon čega su pobegli sa lica mesta.

Pored Miloradovića se u trenutku likvidacije nalazila upravo majka uhapšenog Matatunovića.

Motor koji su ubice koristile iste večeri nađen je spaljen u Zvezdarskoj šumi. Policija za sada ne zna motiv ove likvidacije, kao ni potencijalne osumnjičene. Veruje se, ipak, da je ubistvo povezano sa poslovima klana Luke Bojovića, koji se poslednjih nedelja nalazi na udaru.

Miloradović i Luka Bojović zajedno su početkom dvehiljaditih bili optuženi za krivična dela falsifikovanje isprava i nelegalno nošenje oružja. Bojović je oslobođen, dok je Miloradović osuđen na uslovnu kaznu.

Tome u prilog ide i činjenica da je prošle nedelje u centru Beograda, nedaleko od popularnog restorana "Franš", ubijen Siniša Malić Boske, navodno šef obezbeđenja Bojovićeve grupe u Beogradu. Milić, bivši pripadnik specijalnih jedinica policije Republike Srpske, raznesen je u bombaškom napadu dok se nalazio u svom automobilu marke "tojota". Policija ispituje povezanost ove dve likvidacije.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.