SAHRANJEN OGNJEN IKAČ: Iz kapele dopirali JECAJI MAJKE, devojke padale u nesvest, ubijenog mladića ispratilo stotine ljudi
Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/BALKANSKI NAVIJACI

ugašen je mlad život

SAHRANJEN OGNJEN IKAČ: Iz kapele dopirali JECAJI MAJKE, devojke padale u nesvest, ubijenog mladića ispratilo stotine ljudi

Poslednji pozdrav Ognjenu...

Objavljeno: 19:18h

Navijač FK Rada, Ognjen Ikač (23) zvani Kuki, koji je u noći između subote i nedelje ubijen ispred kafića na Vidikovcu, sahranjen je danas u 13 sati na Novom groblju u Beogradu.

Na njegov poslednji ispraćaj, došao je veliki broj ljudi. Ognjen je sahranjen u porodičnoj grobnici, u kojoj počiva njegov otac Predrag Peca Ikač, suvlasnik kazina “Fer plej” koji je ubijen u sačekuši, 19. marta 1999. na Vidikovcu, kada je imao 33 godine.

Ispred kapele, na Novom groblju, danas su se okupili porodica, prijatelji i navijači FK Rad, kako bi Ognjena ispratili na večni počinak. Na kovčegu je bila velika suza sa belim ružama.

Iz kapele su se čuli jecaji majke i rođaka ubijenog mladića, a nekoliko devojaka je umalo palo u nesvest od tuge i šoka.

Ognjen je do večne kuće ispraćen uz pleh muziku i pesme: “Tebe nema” i “Tiho noći”.

Ognjenovu majku su sve vreme pridržavali rođaci. Posle opela, Ognjenovo telo je položeno u porodični grobnicu. Veliki buketi cveća prekrivali su Ognjenov grob.

Ikač je ubijen u pucnjavi, koja se dogodila na raskrsnici na uglu ulica Vidikovački venac i Patrijarha Joanikija u Beogradu. Napadač je u njega ispalio najmanje pet metaka.

Ranjeni Ognjen je, obliven krvlju, nađen na stepeništu zgrade, odakle je kolima Hitne pomoći prebačen do Urgentnog centra, ali je tamo izdahnuo zbog obilnog krvarenja. Policija je identifikovala napadača i traga za njim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.