UŽAS U ĐAKOVICI: Majka UDAVILA NOVOROĐENČE, pa ga zatrpala kamenjem
Foto: Dragan Udovičić, Ilustracija

STRAVIČAN ZLOČIN

UŽAS U ĐAKOVICI: Majka UDAVILA NOVOROĐENČE, pa ga zatrpala kamenjem

Nastavak suđenja zakazan je za 18. jul

Objavljeno: 22:09h

Lauresa Malići je izašla iz bolnice dan posle porođaja i otišla do kasarne, gde je dete davila, a zatim ga zatrpala kamenjem.

Tek rođenu ćerku davila, a zatim je kamenovala do smrti! Lauresa Malići (33) iz Đakovice priznala je na početku suđenja da je ubila tek rođenu ćerku i iskazom šokirala sve prisutne u sudnici!

Optužnica je tereti da je bebu ubila dan nakon njenog rođenja. Benjamin, brat optužene, izjavio je da je Lauresa bebu kamenovala u napuštenom vojnom objektu u Đakovici.

- Izašla je s bebom iz bolnice dan nakon porođaja i otišla do kasarne, gde je bebicu davila, a zatim je zatrpala kamenjem. Kažu da je dete bilo živo još neko vreme posle davljenja - izjavio je brat optužene Benjamin i dodao da niko u porodici nije znao da je Lauresa trudna.

Lauresa, prema Benjaminovim rečima, neko vreme nije živela sa svojom porodicom.

- Kada je došla, primetili smo da se ugojila, ali nismo znali da je trudna. Narednog dana je otišla negde, a već sutradan nam je javljeno da se porodila - rekao je Benjamin.

Lauresa je posle ubistva ćerke sasvim normalno došla kući i ukućanima kazala da je beba, navodno, preminula u bolnici.

Članovi porodice su tada pozvali upravu bolnice da bi ih obavestili da nemaju novca da organizuju sahranu.

- Tada nam je rečeno da je Lauresa uzela živu i zdravu bebu i napustila bolnicu! Ubrzo su lekari posumnjali da se nešto dogodilo i došla je policija - prepričao je Benjamin porodičnu dramu.

Sudija u ovom procesu Šaćir Zika naložio je psihijatrijsko veštačenje optužene i zatražio kompletne nalaze veštaka, koji su pregledali telo ubijene bebe.

Nastavak suđenja zakazan je za 18. jul, kada bi trebalo da se čuje i reč medicinskih veštaka.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.