Darko Kostić seksualno uznemiravao maloletnika?! Protiv njega podneta krivična prijava
Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNO

Darko Kostić seksualno uznemiravao maloletnika?! Protiv njega podneta krivična prijava

Protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku

Objavljeno: 12:16h

Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje "Blic".

Za Kostićem je bila raspisana potraga nakon što ga je policija tri puta tražila kako bi ga saslušala zbog prijave da je seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15).

Prema saznanjima "Blica", protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku. Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika televizijske emisije "Neki novi klinci", Kostić fotografisao i za to tražio novac.

- Kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i potom je policiji na Novom Beogradu podneta krivična prijava za seksualno uznemiravanje - otkriva izvor "Blica".

Od oštećenog uzeta službena beleška, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.